Erbjudande: Läs "De kidnappade Kinasvenskarna" i sommar och Kinamedia nyhetsbrev varje måndag det kommande året!

Prenumerera på Kinamedia nyhetsbrev och få en bok på köpet

Sommar är för många en tid då semester och behagligt väder inbjuder till bokläsning. Därför får alla nya prenumeranter av Kinamedia nyhetsbrev nu ett exemplar av min bok ”De kidnappade Kinasvenskarna” (2018) utan extra kostnad.

Boken fokuserar på Gui Minhai och Peter Dahlin, två svenska medborgare som kidnappades av kinesisk polis oktober 2015 respektive januari 2016. Genom intervjuer med Dahlin samt familjemedlemmar och vänner till Gui – som fortfarande sitter i fängelse – ges en bild av de risker som Kinas framfart innebär för omvärlden.

De kidnappade Kinasvenskarna fick en rad odelat positiva recensioner av Sveriges största tidningar. Den blir din genom en årsprenumeration på Sveriges största nyhetsbrev om Kina. Gör bara enligt följande:

* Prenumerera på Kinamedia nyhetsbrev via Substack för 30 euro. Jag tar då kontakt med dig direkt via mail med förfrågan om adress att skicka boken till.

* Om du inte vill använda Substacks betalalternativ, swisha istället 300 kronor till 073-0705564. Maila sedan en skärmdump av överföringen till jojje@kinamedia.se, tillsammans med den adress du vill ha boken skickad till.

Kinamedia nyhetsbrev skickas varje måndag ut till betalande prenumeranter. Den som är nyfiken på innehållet kan läsa nummer 175 av nyhetsbrevet som publicerades 3 juli, och är öppet för alla att läsa.

Anledningen till erbjudandet är att jag har ett drygt dussin exemplar av De kidnappade Kinasvenskarna kvar i Sverige. Det är därför först till kvarn som gäller – och dessutom gäller erbjudandet bara under juli månad.

Passa på – och läs en riktigt bok av papper i sommar!