Kinamedia Premium

Som prenumerant på plustjänsten Kinamedia Premium, är du inte bara med och ger viktigt stöd till den enda svenska nyhetstjänsten med Fokus på Kina. Du får dessutom Sveriges största nyhetsbrev om Kina direkt till din inbox varje vecka.

Nyhetsbrevet – som i regel skickas varje måndag – innehåller en gedigen sammanfattning av den senaste veckans viktigaste nyheter och mest intressanta analyser om Kina med omnejd, uppdelat i en handfull olika kategorier.

Kinamedia nyhetsbrev är utmärkt komplettering för den som verkligen vill följa utvecklingen kring världens största land närmare. Det innehåller nämligen främst information som under den föregående veckan inte redan har publicerats här på nyhetssidan.

Vänligen se här ett exempel på en tidigare upplaga av Kinamedia nyhetsbrev.

Om du vill ha dessa utskick varje vecka, så finns det tre sätt att gå tillväga för att börja prenumerera på Kinamedia Premium:

1) Patreon – Genom att bidra med minst tre dollar i månaden via Patreon, blir du automatiskt prenumerant av Kinamedia Premium. Stödet medför ingen bindningstid och kan när som helt avslutas utan kostnad.

2) Swish – För den som inte vill fylla i betalningsuppgifter online eller få pengar dragna från sitt konto varje månad, så går det precis lika bra att prenumerera på Kinamedia Premium med hjälp av Swish. Detta innebär dessutom att moms och andra eventuella avgifter via Patreon uteblir.

Prenumeration via Swish sker årsvis. En helårsprenumeration kostar 349 kronor, som swishas till nummer 073-0705564. Ta sedan en skärmdump av överföringen och skicka den till jojje@kinamedia.se från mailadressen du vill använda som prenumerant.

3) Paypal – Det är också möjligt att prenumerera på Kinamedia Premium via Paypal, på samma villkor och för samma kostnad som Swish. Sätt över 349 kronor till jojje@inbeijing.se på Paypal, och maila sedan en skärmdump av överföringen på samma vis som enligt ovan.

OBS: Tvekar du fortfarande huruvida du bör teckna en prenumeration? Just får alla nya prenumeranter av Kinamedia Premium ett exemplar av redaktören Jojje Olssons kritikerrosade bok ”De kidnappade Kinasvenskarna” på köpet! Uppge bara din postadress när du mailar en skärmdump av överföringen enligt ovan.

För organisationer, redaktioner, företag, politiska entiteter eller skolor som är intresserade av att följa händelseutvecklingen i Kina närmare finns möjlighet till mängdrabatt.

Maila Kinamedia för frågor om en sådan rabatt.

Tveka heller inte att maila om du vill använda ett annat betalsätt, prenumerera längre tid än ett år eller har andra frågor rörande prenumeration.