Kinamedia nyhetsbrev

Kinamedia nyhetsbrev är Sveriges största nyhetsbrev med fokus på Kina. Det startades våren 2020 och publiceras sedan januari 2023 via Substack varje måndag.

Innehållet är en sammanfattning av den senaste veckans mest intressanta nyheter och analyser om Kina med omnejd; vänligen klicka här för ett exempel på hur Kinamedia nyhetsbrev kan se ut.

En prenumeration kan tecknas via Substack eller direkt i rutan nedan.

Kinamedia nyhetsbrev utgör en garanti för att du inte missar någon av de viktigaste händelserna eller trenderna i utvecklingen kring världens största land. Genom att en gång i veckan ta del av ett matigt nyhetsbrev direkt till inkorgen, får du med tiden en djupare förståelse vad som sker i denna del av världen.

För den som av någon anledning inte vill använda Substacks betalalternativ så är det också möjligt att prenumerera på Kinamedia nyhetsbrev via Patreon. Där tillkommer ingen bindningstid och prenumerationen kan när som helt avslutas utan kostnad.

För organisationer, redaktioner, företag, politiska entiteter eller skolor som är intresserade av att följa händelseutvecklingen i Kina närmare finns möjlighet till mängdrabatt mot faktura.

Vänligen maila Kinamedia vid intresse av grupprenumeration.

Kinamedias nya artiklar till din inkorg helt gratis

Gör som 765 andra, prenumerera du med.