Kinamedia Premium

Som prenumerant på plustjänsten Kinamedia Premium, är du inte bara med och ger viktigt stöd till den enda svenska nyhetstjänsten med Fokus på Kina. Du får dessutom Sveriges största nyhetsbrev om Kina direkt till din inbox varje vecka.

Nyhetsbrevet – som i regel skickas på måndagar – innehåller en gedigen sammanfattning av den senaste veckans viktigaste nyheter och mest intressanta analyser om Kina med omnejd, uppdelat i en handfull olika kategorier.

Kinamedia nyhetsbrev är utmärkt komplettering för den som verkligen vill följa utvecklingen kring världens största land närmare. Det innehåller nämligen främst information som under den föregående veckan inte redan har publicerats här på nyhetssidan.

Vänligen se här ett exempel på en tidigare upplaga av Kinamedia nyhetsbrev.

Om du vill ha dessa utskick varje vecka, så finns det tre sätt att gå tillväga för att börja prenumerera på Kinamedia Premium:

1) Patreon – Genom att bidra med minst tre dollar i månaden via Patreon, blir du automatiskt prenumerant av Kinamedia Premium. Stödet medför ingen bindningstid och kan när som helt avslutas utan kostnad.

2) Swish – För den som inte vill fylla i betalningsuppgifter online eller få pengar dragna från sitt konto varje månad, så går det precis lika bra att prenumerera på Kinamedia Premium med hjälp av Swish. Detta innebär dessutom att moms och andra eventuella avgifter via Patreon uteblir.

Kortast möjliga prenumeration att teckna via Swish är sex månader. En sådan halvårsprenumeration kostar 200 kronor, som swishas till nummer 073-0705564. Ta sedan en skärmdump av överföringen och skickade den till jojje@kinamedia.se från mailadressen du vill använda som prenumerant.

3) Paypal – Det är också möjligt att prenumerera på Kinamedia Premium via Paypal, på samma villkor och för samma kostnad som Swish. Sätt över 200 kronor till jojje@inbeijing.se på Paypal, och maila sedan en skärmdump av överföringen på samma vis som enligt ovan.

OBS: Tvekar du fortfarande huruvida du bör teckna en prenumeration? Från och med oktober 2021 till årets slut, får alla nya prenumeranter av Kinamedia Premium ett exemplar av redaktören Jojje Olssons kritikerrosade bok ”De kidnappade Kinasvenskarna” på köpet! Uppge bara din postadress när du mailar en skärmdump av överföringen enligt ovan.

För organisationer, redaktioner, företag, politiska entiteter eller skolor som är intresserade av att följa händelseutvecklingen i Kina närmare finns möjlighet till mängdrabatt.

En mängdprenumeration innebär att Kinamedia nyhetsbrev skickas ut till flera mailadresser enligt nedanstående prislista:

5 mailadresser: 750 kronor/halvår

10 mailadresser: 1 200 kronor/halvår

25 eller fler mailadresser: från 2 500 kronor/halvår

Maila Kinamedia för frågor om mängdrabatt.

Tveka heller inte att kontakta Kinamedia om du vill använda ett annat betalsätt, prenumerera längre än ett halvår eller har andra frågor rörande prenumeration.