InBeijings veckovisa nyhetsbrev om Kina börjar på måndag

För ett tag sedan startade jag en Patreon, alltså ett användarkonto där de som uppskattar att läsa InBeijing kan avlägga en frivillig månadsdonation. Förra månaden satte jag upp målet att påbörja ett veckovis nyhetsbrev om Kina när jag når upp till 100 dollar i månaden.

Sedan dess har många läsare valt att donera, och nu är min Patreon uppe på 121 dollar i månaden. Stort tack för detta!

Således kommer jag alltså börja skicka ut ett nyhetsbrev varje måndag, med start redan nästa vecka. Det kommer dimpa ner i inboxen innan lunch hos alla er som prenumererar på InBeijing, och även finnas tillgängligt att läsa här på sidan.

Nyhetsbrevet kommer ha en liknande form som de jag skrev för några år sedan; se ett exempel här.

Skriv in er mailadress längst upp i sidans högra hörn för att få nyhetsbrevet gratis direkt till inboxen – tillsammans med övriga inlägg här på InBeijing. Just nu är det 303 personer som prenumererar på InBeijing, vilket är det högsta antalet någonsin sedan sidan startade 2010.

Nästa mål med min Patreon är att komma upp till 300 dollar i månaden, Då kommer jag starta en podcast om Kina.

var gärna med och donera om ni vill se en utökad bevakning av Kina på svenska. Alla donationer är anonyma och helt utan bindningstid.

Den som nu donerar 20 dollar i månaden under minst tre månader får dessutom ett signerat exemplar av min nya bok ”De kidnappade Kinasvenskarna”!