Bild: Pexels

Hitta spänning i vardagen med Live Betting

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Bazoom

Live betting har blivit väldigt populärt inom sport. Idag kan du i princip spela på vilken sport som helst oavsett vart i världen det spelas. Ibland är det även så pass specialinriktat att du kan spela på specifika händelser i matchen eller tävlingen. Kommer Ronaldo få rött kort? Blir det mål i slutminuterna? Att spela live betting är att göra en redan kul upplevelse ännu mer händelserik och spännande.

Det finns live betting året om

Det roliga med just live betting är att det inte är säsongs-baserat och det finns alltid roliga saker att spela på. Under det Allsvenska fotbollsuppehållet kan du spela på fotboll på andra sidan jordklotet istället. Live betting kan även vara ett bra sätt att bli insatt i en ny sport. Ofta blir tävlingar roligare när man har en anledning att heja på någon eller någonting.

Brett sortiment av sport

Live betting har blivit så populärt idag att det inte ens bara är begränsat till toppligorna eller toppatleterna. Det finns mycket goda möjligheter att spela på ditt lokala favoritlag i division 2. Du kanske till och med kan spela på ditt vuxna barns lag eller dina vänners lag. Har du intresse för sporter som inte är riktigt lika stora i Sverige som baseball, cricket eller snooker så går du inte miste om någonting heller. Det är förekommade att det finns odds och live betting på dem också.

Du följer allt via en live tracker

Dessvärre kommer de flesta matcherna, oavsett sport, inte gå att se på live på bettingsidorna. Stora matcher och tävlingar som Champions League eller olika finaler sänds ofta på TV, så de är enkla att titta på. Men vill du följa lägre divisioner så gör du det via en Live Tracker på hemsidan du spelar på. Där får du detaljerade uppdateringar i princip varje minut. På så sätt är du ändå med i matchen, även om du inte kan se det direkt på tv.

Följ allting live direkt från telefonen

Bäst av allt är att du kan spela och ta del av spänningen vart du än är någonstans eftersom att du kan göra allt ifrån telefonen. Det kan vara ett bra sätt att underhålla sig om du väntar på ett flyg eller sitter på ett tåg i flera timmar.

Spela ansvarsfullt

Om du bestämmer dig för att sätta igång med live betting, tänk på att göra det ansvarsfullt. Betting och odds är primärt underhållning och ett bra sätt att hitta lite spänning i vardagen, så håll koll på din budget.