Finansero: Recensioner och åsikter 2023

18 maj, 2023

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Finansero

Finansero, som verkar under handelsnamnet Global Trade CIF Ltd, är ett investeringsbolag med säte på Cypern och fungerar som en online-mäklare. Bolaget erbjuder användare möjligheten att investera genom kontrakt för differens (CFD) inom ett brett spektrum av finansiella instrument, inklusive aktier, kryptovalutor, ETF:er och råvaror.

I denna recension kommer vi noggrant att granska Finanseros egenskaper och tjänster, inklusive de olika kontotyper som erbjuds till kunderna samt det utbud av finansiella produkter som är tillgängligt. Dessutom kommer vi att ta upp avgiftsstrukturen och den kundservice som erbjuds. Vid slutet av denna recension kommer vi att ge en bedömning av Finanseros fördelar för att vägleda användarna i valet av en online-mäklare för deras handelsaktiviteter.

Finansero utmärker sig genom sin intuitiva och säkra plattform, som möjliggör handel med CFD. Företaget erbjuder privatpersoner möjligheten att handla inom en bred rad finansiella marknader och dra nytta av prisvariationer utan att behöva äga de underliggande tillgångarna. Denna strategi ger handlare flexibilitet och potential för vinst, oavsett marknadens riktning.

Produkter och resurser tillgängliga på Finansero

Finansero erbjuder ett utbud av finansiella instrument som CFD (Contracts for Difference) för att investerare ska få möjlighet att handla med ett brett utbud marknader. Genom att ha tillgång till sådana instrument, kan investerare diversifiera sin portfölj och genomföra sin egen investeringsstrategi.

Finansero levererar investeringsinstrument som aktier, index, derivat, råvaror, valutamarknader och kryptovalutor. Genom att handla med sådana finansiella instrument kan investerare minimera sina eventuella risker och maximera sin potential av kapitalväxling. För att komma igång med att handla CFD erbjuder Finansero ett brett utbud av support och marknadsinformation.

Kunderna får ett omfattande stöd, ett antal handelsverktyg, ett klient forum samt tillgång till marknadsnyheter. Allt detta gör att investerare alltid har rätt och aktuell information om marknaderna så att de kan göra informerade investeringsbeslut. Det finns även en stor samling av utbildningsmaterial för att stödja investerare när de ska investera i olika finansiella instrument.

Finansero har även en avancerad handelsplattform som är anpassad för att möta behoven hos den moderna investeraren. Plattformen gör det möjligt för investerare att dra nytta av handelsanalys, automatiserad handel, intraday handel och portföljverksamhet. Plattformen kan anpassas efter investerarens utbildning och erfarenhet. Genom att investera i CFD hos Finansero får investerare möjlighet att uppnå stabilitet genom dagliga kapital växlingar liksom att ta del av långsiktig kapital växt. Genom att dra nytta av CFD får investerare även fördelar som låga kostnader, dataskydd, stöd av trejder och låga kommissions avgifter. Finansero är ett av de ledande bolagen inom handel med CFD.

De erbjuder en trygg handel, avancerade handelsmöjligheter och ett utmärkt stöd för att hjälpa investerare att nå sina ekonomiska mål. Så tveka inte att kontakta Finansero för att finna det finansiella instrument som passar just dig bäst!

Finansero provisioner

Finansero tillämpar en mängd olika avgifter och skatter på de tjänster de erbjuder.

Finansero debiterar ingen avgift för insättningar eller uttag men det finns avgifter att betala för öppna positioner. Dessa avgifter kallas Spread-avgift och är aktiva på varje öppen position. En rullningsavgift tillkommer också på öppna positioner över natten. Om det inte är någon handel på kontot under minst tre månader, läggs en Administrationsavgift till. Om du vill veta mer om avgifter och kostnader vänligen besök vår “Produktservice och Kostnader”-avdelning på vår webbplats. Här hittar du alla detaljer om de avgifter och kostnader som finns i vår firma. För betalningar och andra transaktioner som utförs från tredje parter, kommer samtliga kostnader att betalas av klienten. Dessa avgifter läggs på klientens tradingkonto. Vänligen notera att dessa kostnader kan variera beroende på belopp som överförs, det valda betalmötot och landet där betalaren är belägen. Klienten rekomenderas att läsa igenom villkoren innan någon betalning eller transaktion görs.

Det är viktigt att notera att provisionssatser och priser kan ändras över tiden.
Vidare tar Finansero inga avgifter på insättningar och uttag och det tillkommer inga kontoöppningsavgifter.

Finansero:Handelsplattform som används

Finansero erbjuder sina kunder två typer av handelsplattformar: PROfit och Mobile PROfit, handelsappen för mobila enheter som smartphones och surfplattor.

PROfit är en webbhandelsplattform designad för att vara enkel och tillgänglig, även för förstagångshandlare. Plattformen ger tillgång till globala marknader och erbjuder användbara funktioner som finansiella nyheter och ”Trading Insider”, som ger en översikt över hur handlare presterar på marknaden.

Här är plattformens huvudfunktioner:

* Trading Insider: Ger insikt i handlares handelsaktiviteter på marknaden, ger insikt om trender och strategier som används.

* Autochartist för teknisk analys: Ett avancerat verktyg som tillhandahåller handelssignaler och teknisk analys för att hjälpa handlare i deras investeringsbeslut.

* Ekonomisk kalender: En kalender som listar viktiga ekonomiska och finansiella händelser, vilket gör att handlare kan hålla reda på nyheter som kan påverka marknaderna.

* Globala marknadsnyheter: Uppdateringar och analys av globala finans- och marknadsnyheter, vilket gör att handlare kan hålla sig informerade om de senaste nyheterna.

* Stop Loss och Take Profit Orders: Stop Loss och Take Profit order tillåter handlare att automatiskt ställa in de prisnivåer vid vilka de vill stänga positioner för att begränsa förluster eller säkra vinster.

* Live citat med diagram: Ger aktuell marknadsdata i realtid och en mängd olika diagramtyper, såsom ljus, staplar, färgstaplar och linjer, för att analysera prisrörelser och identifiera handelsmöjligheter.

* Boka med olika nivåer av djup: Beroende på vilken typ av konto som valts erbjuder plattformen en orderbok med olika nivåer av djup för att hjälpa handlare att bedöma marknadens likviditet och orderdynamik.

* Kundsupport: Dedikerad kundsupport för att svara på frågor och ge teknisk assistans.

När det gäller Mobile PROfit-plattformen tillåter Finansero-appen handlare att utföra handelsaktiviteter från bekvämligheten av sin smartphone eller surfplatta. Appen erbjuder realtidscitat och diagram optimerade för användning på mobila enheter. I allmänhet innehåller den mobila versionen av plattformen alla funktioner som beskrivs ovan för webbplattformen.

Både PROfit och Mobile PROfit erbjuder användarna en heltäckande och flexibel handelsupplevelse, så att de kan komma åt finansmarknaderna när som helst, var som helst.

Kontotyper som erbjuds av Finansero

Finansero erbjuder sina användare 9 olika typer av konton, uppdelade efter insättningsbeloppet på handelskontot och de funktioner som erbjuds:

Valet baseras egentligen på de medel som du kommer att behålla på ditt konto och som du har öronmärkt för handel. Det börjar med en minsta insättning på $200 och går över $100 000 för ett nivå 9-konto.

Dessutom tillhandahålls en gratis e-bok om onlinehandel för varje konto för att fördjupa din ekonomiska kunskap. Dessutom tilldelas varje användare en Customer Care Manager för att ge personlig support.

Tack vare denna variation av konton har Finanseros kunder möjlighet att välja det alternativ som bäst passar deras behov och ekonomiska resurser. Varje nivå erbjuder ytterligare fördelar, såsom prisrabatter och rollovers, tillgång till en ITA-bok med olika djupnivåer och analysverktyg.

Finansero problem och fördelar

Så här är de viktigaste problemen och fördelarna med Finansero sett genom ögonen på användare som ofta använder denna finansiella mellanhand.

Fördelarna som har framkommit från recensioner och åsikter som lämnats på webben och på sociala nätverk av användare som har provat Finansero är modern och intuitiv handelsplattform, skydd av de 10 första marknadsaffärerna, engagerad konsult, handel med appar.

För att beskriva problemen har vi tittat på alla negativa recensioner, även de som lämnats av personer som aldrig har registrerat sig hos denna mäklare och här är de vanligaste: inget demokonto (handelssimulering), saknar MetaTrader

Med tanke på att de är kritik snarare än verkliga problem, låt oss förklara hur Finansero svarar på dessa recensioner.

Angående Demo-kontot menar Finansero att det inte används för att lära sig att handla eftersom det tar bort alla känslor som en handlare måste lära sig att kontrollera och om han använder virtuella pengar kommer han aldrig att lära sig. Av denna anledning har det beslutat att ”ersätta” demon med skyddet av de första 10 riktiga affärerna, som vi kommer att diskutera senare.

Avsaknaden av MetaTrader härrör istället helt enkelt från det faktum att den plattformen är för ”gammaldags” och även om den fortfarande används mycket är den inte intuitiv och ger inte grafiskt den moderna och tydliga effekten, typisk för nydesignade plattformar.

Slutligt yttrande om Finansero

Finansero-mäklaren erbjuder användare möjligheten att investera genom kontrakt för skillnad (CFD) på ett brett utbud av finansiella instrument, inklusive aktier, index, råvaror, valutamarknader, kryptovalutor, ETF:er och syntetiska derivat. Tack vare Finansero är det även möjligt att dra nytta av den finansiella hävstångseffekten som kan uppgå till maximalt 1:30 för privatkunder och 1:200 för vissa kategorier av kunder.

En intressant funktion är täckningen som ges till nya handlare på de 10 bästa positionerna, vilket är särskilt användbart för dem som närmar sig världen av onlinehandel för första gången. Denna täckning låter dig begränsa potentiella initiala förluster och bekanta dig med marknadsdynamiken på ett säkrare sätt.

När det gäller handelsplattformar är det möjligt att genomföra handelsaktiviteter både med hjälp av webbplattformen Finansero, tillgänglig via en webbläsare, och genom att ladda ner Finansero mobilapp, tillgänglig för smartphones och surfplattor. Båda alternativen erbjuder en mängd olika verktyg och funktioner för att utföra affärer effektivt och intuitivt.

Kinamedias nya artiklar direkt till din inkorg

Gör som 764 andra, prenumerera du med.

Translate article

Go toTop