Tips på tre presenter som barn kommer att älska

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med EasyLinkStudio

Är det snart dags för barnkalas och du vet inte vad du ska ge ditt eller någon annans barn i present? Du kan vara lugn. Det är många som är i samma sits som du och står och tvekar i butiken på vad ett barn egentligen vill ha. Här är tre tips på presenter som kan hjälpa dig att bestämma dig för vad du ska ge. Så slipper du stressen av att stå i en butik och vela!

Fräck belysning till sovrummet

När man var liten var man väldigt fascinerad av ljus. På 90-talet var det lavalampan som var den stora grejen. Nu är det i stället neon. Du kan till exempel köpa en neonskylt med barnets namn på. Det finns neon som finns i många olika färger och även skyltar som kan byta färg.

Vi garanterar dig att barnen kommer att vara nöjda om man får en sådan häftig person. Man minns ju själv hur man var när man var liten och man såg en häftig ljuskälla. Dessutom får barnet känslan av hans eller hennes rum verkligen är deras. Ett extra plus för barnet helt enkelt!

Pussel med motiv på barnet

En annan bra present kan vara att ge ett pussel där motivet är en bild på barnet själv. Det brukar vara populärt att gömma kartongen så att inte barnet vet vad motivet är när han börjar pussla.

Då blir det en överraskning när han eller hon bygger och märker att motivet känns lite väl bekant. Det brukar alltid ge ett härligt skratt och barnet känner sig smickrad över att vara med på ett pussel som motiv.

Boll med eget namn

Ett annat alternativ för ett barn som är mer aktivt är att köpa en fotboll eller en annan boll av någon sport som barnet gillar med barnets namn på. Det brukar alltid vara väldigt uppskattad från barnets sida. Han eller hon vet att det verkligen är hans present och kan visa upp det för sina kompisar.

Detta hjälper dessutom barn som är inte är glada i att aktivera sig att röra på sig lite mer i vardagen. Har man sitt eget namn på bollen kan det vara en motivation för att ta sig ut mer och röra på dig.

Samtliga ovanståendetips kommer att ge ditt barn lite bättre självkänsla. Det är personliga presenter som gör att barnet känner sig hörd och sedd. Det kommer garanterat bli uppskattat och du slipper vela med vad du ska köpa!