Bild: Pexels

Utforska dessa fantastiska semesterländer i vår!

3 februari, 2023

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Bazoom

När sommaren närmar sig är det dags att börja planera för vårens resor för att vara lite tidigare med solbrännan än andra! Det finns så många fantastiska semesterländer som bara väntar på att utforskas. Om du letar efter en avkopplande strandsemester, eller vill uppleva kulturella sevärdheter och arkitektur, har du mycket att välja mellan. Förboka din drömresa eller ta en sista minuten och packa din väska – det är dags att utforska dessa fantastiska semesterländer i vår! Hos travelmarket.se hittar du de bästa priserna för din utlandssemester.

Side, Turkiets sydkust

Side är en av de mest populära semesterdestinationerna längs Turkiets sydkust. Det är ett paradis för sol- och badsemestrar, med sina vackra stränder, turkosa hav och varma temperaturer. Side har något för alla – från familjer som vill njuta av stranden till par som letar efter romantiska stunder. Det finns massor att göra i Side, från att utforska den historiska gamla staden till att prova på olika vattensporter. Man kan också besöka dn berömda teatern från antiken, ta en båttur längs kusten eller bara slappna av på stranden medan man njuter av den fantastiska utsikten. Oavsett om du letar efter en aktiv semester eller bara vill ligga på stranden hela dagen, erbjuder Side det perfekta semestermålet för alla.

Bugibba, Malta

Bugibba är en stad på medelhavs ön Malta. Det är ett perfekt ställe för familjer som söker sol och bad, med långa sandstränder och kristallklart vatten. Det finns många olika aktiviteter att göra i Bugibba, från att utforska de historiska ruinerna till att njuta av det lokala nattlivet. För dem som vill ha mer action kan man prova på dykning eller segling, eller ta en båttur till någon av de andra öarna runt om Bugibba. Om du letar efter en lugnare semester kan du besöka den berömda Salina Bay för att titta på solnedgången, eller promenera längs strandpromenaden och uppleva den fantastiska utsikten. Oavsett vad du letar efter har Bugibba allt du behöver för en oförglömlig semester.

Calpe, Costa Blanca, Spanien

Calpe är en vacker stad längs Costa Blanca i Spanien. Det är ett populärt semestermål för turister som söker sol och bad, med sin långa sandstrand och kristallklara vatten. Calpe har något för alla, från de som vill ha en avkopplande strandsemester till de som letar efter aktiviteter som segling, dykning och golf. Staden erbjuder också många restauranger, barer och butiker att utforska. För dem som vill uppleva det bästa av Calpes natur kan man ta en promenad längs den berömda Penon de Ifach-klippan eller besöka grottorna Cueva del Llano. Oavsett om du letar efter solnedgångspromenader på stranden eller utflykter till naturreservatet Algar Waterfalls, finns det gott om saker att göra i Calpe!

Kinamedias nya artiklar direkt till din inkorg

Gör som 764 andra, prenumerera du med.

Translate article

Go toTop