Så kan du uppfylla dina nyårslöften

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Saxenda

En del psykoterapeuter uttryckte att nyårs resolutioner misslyckas eftersom de inte är tillräckligt uttryckliga. Ytterligare olika forskare hävdar att detta är på grund av att de är alltför negativt formulerade och obetydliga för personen. Till exempel gjorde du en upplösning som Saxenda receptfritt med Medicinsk Expert, så för att du måste leta efter bästa online-apotekbutik.

En nyckel till rådande i dina resolutioner kan ligga i att använda det kloka objektiva förfarandet. Det inkluderar att ställa in uttryckliga, kvantifierbara, genomförbara, förnuftiga och ideala mål.

Olika system kan också vara övertygande. Följande är ett par överväganden att komma ihåg att hjälpa dig själv att uppnå dina resolutioner 2023.

1. Bli så exakt som du kan

Alla sätter en resolution för att bli tunnare, öva mer, spara mer och så vidare. Ändå, vilket belopp vill du spara? Under vilken tidsperiod vill du bli mer fit?

Att sätta ett nummer och en avgränsningstid till dina mål hjälper dig att behandla din upplösning på ett allvarligt sätt. Tänk på att det får ditt arbete gjort och koncentrera dig på att planera att vinda genom en bedömning.

Du måste utforma arbetet och tiden du lägger in varje dag för att komma med det resultat du behöver. Genom att använda de mest erkända resolutionerna är det så du kan göra dem mer otvetydiga.

Jag kommer att spara mer 2023: Jag kommer att försöka spara denna summa konsekvent. Jag kommer att försöka sänka, minska eller bryta en kostnad varje vecka för att hjälpa mig själv att spara mer.

Jag tänker bli tunnare 2023: Jag vill gå ner i vikt varje månad. Jag kommer att eliminera oljiga matvarianter och träna tre gånger varje vecka.

Jag kommer att granska mer 2023: Jag hittar en ny bok att granska varje månad. Jag kommer att granska ett par sidor från den boken konsekvent och försöka slutföra den innan månaden är över.

Titta på att sätta fram månad till månadsmål. De kan vara en otrolig metod för att hjälpa dig att uppnå dina resolutioner.

2. Har ett känslomässigt stödjande nätverk

Att försöka åstadkomma något med en samling är mycket enklare än att försöka åstadkomma något ensamt. Gränssnitt med individer som delar en liknande upplösning som du.

Till exempel kan du träffas med en aktivitetsgrupp. Individer som dessutom försöker komma i form kan hjälpa dig att stärka dig när du vill sluta. Det kan på samma sätt vara ett positivt möte som kan hjälpa till att göra att hantera din resolution inte så mycket obehaglig utan snarare mer tomfoolery.

3. Håll fullständigt fokus på dina inkommande belöningar

Vi kommer säkert att inspireras av inneboende priser än utåt. Ett yttre pris skulle komma fram till en viss vikt du behöver vara.

En naturlig utmärkelsen behöver känna sig ganska förbättrad verkligen och intellektuellt. Det kan på samma sätt behöva visa för dig själv att du kan fokusera på något du behöver åstadkomma. Sortera en metod för att vara i sig inspirerad för att uppnå dina resolutioner.

4. Acceptera att du kan uppnå din resolution

Kanske accepterar cirka 50% av sammanstötningen av att inte fizzla att du kan lyckas. I händelse av att du inte anser att du kan, då kommer du troligen inte att göra det.

Bestäm att acceptera dina förmågor och kapaciteter kan arbetas med genom utbildning och ansträngning. Denna övertygelse hänvisas till som en utvecklingsutsikt, vilken undersökning som har visat kan fungera för att hjälpa individer med att uppnå mer.

5. Separera det ner till små steg

Att uppnå en resolution kan tyckas vara betydligt mindre överväldigande när du anser att det gör små framsteg. Ställ in otvetydiga aktiviteter att göra för att hjälpa dig själv att uppnå ditt mål.

När du är effektiv med varje aktivitet kan det möjligen utveckla din säkerhet på väg. Du kan bli mer upplivad och övertalad att göra din resolution till en triumf.

Senaste överväganden

Att bli tråkig vid dina resolutioner kokar ner till för det mesta hjärnforskningen. Att använda rätt apparater för att hjälpa dig själv med att vara förutsägbar och förbli väckt gör det nästan säkert att du lyckas. Kom ihåg dessa tankar när du arbetar för att göra 2023 till ditt största år ännu och uppnå allt du önskar.