Välkommen till ScootWorld

5 augusti, 2022

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Partnertekst

Letar du efter en skate shop som specialiserat sig på sparkcyklar för trick, skateboards och rullskridskor då har vi svaret för dig. Välkommen till ScootWorld! Vi berättar mer om sparkcyklar och rullskridskor.

Sparkcyklar

Att åka sparkcykel är inte längre en hobby endast för barn. Idag finns det många olika sparkcyklar för många olika behov. Oavsett om du vill göra din transport mycket roligare, göra vilda trick på gator, banor eller ramper så är en sparkcykel både ett effektivt och billigt transportmedel samt ett fantastiskt givande verktyg som finns i många olika versioner för att passa dina behov exakt. Ett måste för dig som älskar ScootWorld. Innan du vet exakt vilken sparkcykel du ska välja, ska du ta reda på vad dina behov och krav är för din sparkcykel. Ska sparkcykeln användas främst som ett billigt transportmedel från A till B? Ska sparkcykeln främst användas till trick på skateboardbanor och ramper. Ska sparkcykeln vara passa speciellt till barn eller vuxna? När du väl vet vad ditt behov för din nya sparkcykel är, kan du lättare finna det du söker.

Rullskridskor

Rullskridskor har en lång historia och på senare tid har de verkligen utvecklats och blivit bekvämare och snabbare. Rullskridskor finns i en rad olika varianter, varav de två vanligaste är quads respektive inlines. Quads är rullskridskor med 4 hjul, två par fram och två par bak. Inlines har istället hjulen i en rad. Vilka rullskridskor du bör välja styrs helt av vad du ska använda rullskridskorna till och hur ofta du ska använda dem. Inlines passar bra för dig som vill träna utomhus, inlines är lätta att lära sig att använda och med en broms bak så är de dessutom lätta att stanna med. Det finns även en aggressive variant med förstärkningar som passar bra för dig som vill göra tricks eller åka i ramp.

Go toTop