Hur får man många likes på TikTok? (7 Enkla Tips)

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Sollowers

Vill du få fler likes på TikTok men vet inte hur du ska göra? Vill du bli mer populär på TikTok eller satsar på att bli influencer och jobba med TikTok videor? Då är det här helt rätt artikel för dig. Här har vi samlat flera smarta tips och tricks som kommer att hjälpa dig att få fler likes på TikTok och även öka din synlighet så att du får fler följare och kommentarer.

1. Gör eget originellt innehåll

Till skillnad från andra sociala medier är TikTok användare väldigt intresserade av de absolut senaste trenderna och de som skapar en ny trend blir ofta en viral succé. Detta är något som du alltid bör tänka på när du skapar dina TikToks. Försök att att skapa innehåll som är roligt, intressant eller chockerande, men försök alltid att vara originell.

Är du först med något som blir populärt över hela världen är chansen stor att dina videor delas av tusentals användare. Med dessa delningar får du även fler likes och mer synlighet överlag. Använd hashtags när du skapar originellt innehåll så att dina fräscha idéer får en hashtag som andra kommer att använda när de imiterar din nya trend. Med rätt hashtags når du även fler användare vilket också ökar dina chanser att få likes.

2. Köp likes på speciella webbplatser

Något som många influencers och populära TikTok användare gör är att fylla på med så många likes som möjligt på varje video de lägger upp. Även om du har massor av följare och alltid får ett stabilt antal likes är det ju bara positivt om du kan öka antalet likes varje gång du lägger upp något på TikTok.

För att göra detta kan du använda dig av smarta och smidiga tjänster som låter du köpa likes för en väldigt låg summa pengar. Med rätt tjänst kan du få tusentals likes på dina videor och din profil kan se både mer populär ut och du kan snabbt öka din synlighet på TikTok plattformen. Här nedan kan du läsa om två riktigt bra alternativ för dig som vill köpa likes på TikTok.

Sollowers

Sollowers är ett av de mer populära alternativen på nätet när det kommer till sociala medietjänster som att köpa likes, följare och kommentarer. De har konkurrenskraftiga priser och hos dem kan du köpa väldigt få eller extremt många likes på en gång. Det bästa med Sollowers är inte bara de låga priserna och snabba leveransen. Sollowers erbjuder även en påfyllningsgaranti om de likes du har köpt skulle försvinna eller tas bort av TikTok.

Med tusentals nöjda kunder och massor av positiva recensioner har Sollowers kommit att bli en av de bästa alternativen för de som vill köpa likes på TikTok. Vare sig du är helt ny på TikTok eller redan är en influencer med tusentals följare kan du dra nytta av att köpa likes från Sollowers som ett steg mot virala succéer.

Köpa TikTok likes.

InfluBoss

InfluBoss är också en mycket populär hemsida med tjänster som hjälper dig att öka populariteten och synligheten av ditt konto och dina videor. Även här kan du köpa likes till dina TikToks till ett riktigt bra pris och få snabb leverans. InfluBoss har flera olika paket med olika antal likes så att du kan välja precis det antal likes som du behöver. Välj mellan låga antal som 50 eller 100 likes upp till tusentals likes per beställning. Du bestämmer och InfluBoss levererar varje gång!

3. Lär känna din publik

Vad är dina följare intresserade av och vilka typer av videor du lägger upp får flest likes? Det här är saker du bör ha koll på för att du ska skapa rätt innehålltill just din publik. Om du började din TikTok karriär med roliga komedi-videor och fick en stor skara följare är det förmodligen smart att fortsätta på samma bana och skapa fler roliga TikToks. Sätter du din egen prägel på de senaste dans-trenderna kan du läsa kommentarer från dina följare för att se vad de vill se i nästa klipp.

4. Använd populära låtar i dina videor

Det är inte bara dans-trender och videor där du sjunger som kan dra nytta av populära låtar. Alla gillar att höra sina favoritlåtar i bakgrunden när de tittar på TikToks och det här kan du dra nytta av för att få fler likes. Håll koll på vilka låtar som är inne just nu och använd dessa låtar i dina videor, även om de inte är musik- eller dans-inriktade.

5. Gör en collab-video med andra TikTokers

Ett hett tips för fler likes på TikTok är att använda dig av andra TikTokers med samma antal eller fler följare än du och skapa en collab. En collab är när två eller flera TikTokers använder varandras popularitet för att nå en större publik genom att skapa videor tillsammans. Ett smidigt sätt att skapa collabs är genom att använda TikToks ”Duets”-funktion och skapa en video sida-vid-sida av en populär video och på så sätt använda dig av original-videons popularitet för att få fler likes.

6. Håll dig uppdaterad om trender och utmaningar

Följ trender och utmaningar som är populära på TikTok för att alltid vara aktuell och ha koll på vad som är populärt just nu. Det är enkelt att hålla koll på vad som är det senaste på TikTok genom att scrolla bland de populära klippen i appen och hitta inlägg som har fått tusentals likes och kommentarer. Följ andra popuulära användare för att se vad folk gillar just nu och anpassa dina videor för att aldrig bli utdaterad. Detta kan även locka fler personer att gilla dina videor. Följ hashtags och populära TikTok influencers för att snabbt se vad som läggs upp och vad folk gillar att se just nu.

7. Be dina tittare om fler likes

Ett enkelt med ofta bortglömt tips är att helt enkelt be dina följare om likes. De flesta som följer dig på TikTok gör det för att de gillar det dina inlägg eller dig som person, så det är inget fel med att be om likes i slutet på en videor du lagt upp. Det här kan du göra genom att i slutet av videon be tittaren att gilla videon eller genom att lägga upp en liten text med en pil som pekar på like-knappen. Hur du än gör är det viktigt att få så många likes som möjligt och det här är förmodligen det enklaste sättet att få fler likes snabbt.

Vanliga Frågor

Varför är TikTok likes viktiga?

För att din profil och dina inlägg ska visas på fler skärmar och du ska få en större publik är det viktigt att det du lägger upp får många likes. De videor som är populära och har många likes visas oftare som rekommenderade klipp för människor på TikTok som inte följer dig. Det är dessa personer du vill nå eftersom de är potentiella följare som inte har upptäckt dig än. Därför är det viktigt att du har så många likes som möjligt på allt du lägger upp på TikTok och även på andra sociala medier.

Är det säkert att köpa TikTok likes?

Om du köper likes via en säker hemsida som Sollowers eller InfluBoss är det helt säkert att köpa likes på TikTok. Ingen kommer att veta att du har betalat för dina likes om du inte själv berättar detta och TikTok kommer inte att misstänka något. Sollowers och InfluBoss levererar dina likes i en naturlig takt för att allt ska se okej ut.

Hur ofta ska jag ladda upp videos för att få fler likes på TikTok?

Precis som på andra sociala medier är det viktigt att vara aktiv för att inte bli bortglömd och ersatt av andra liknande användare. TikTok har flera miljoner aktiva användare och det är viktigt att du lägger upp nya videor minst ett par gånger i veckan för att dina följare ska vara nöjda. Du kanske redan lägger upp en video om dagen, vilket kan vara riktigt bra, men kom ihåg att inte låta kvaliteten på dina inlägg sjunka bara för att du vill lägga upp så många TikToks som möjligt.