Fem sätt att tjäna pengar med bitcoin

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Wiseleads

Lyx, Lambos och galna vinster får folk att undra hur man tjänar pengar på Bitcoin 2020.
 
Allt du behöver är en grundläggande förståelse för var du ska leta (och var du inte ska leta), vad du ska lära dig och hur du fördelar din tid. Och sedan hålla fast vid dessa principer — vilket kanske är den svåraste delen.

I den här artikeln kommer jag att förklara olika tillvägagångssätt för hur man tjänar pengar med Bitcoin idag.
 
1. Lär dig mer om kryptovaluta

Vet du att du kan tjäna pengar på bitcoin och kryptovalutor helt enkelt genom att lära dig hur de fungerar, hur deras pris bestäms, vilken plattform du kan köpa och sälja bitcoin på etc.? 
Kunskap är makt – och med kryptovalutor är det sannare än någonsin. 

Men att lära sig behöver inte vara tråkigt och förvirrande, bara med löftet om att tjäna bitcoin och kryptovalutor ibland i en avlägsen framtid.
 
2. Tjäna pengar på bitcoin affiliate-program

Affiliate-program är ett enkelt koncept. Webbplatsen betalar dig provision för att hänvisa kunder till dem. 

Bitcoin och andra cryptocurrency affiliate-program erbjuder naturligtvis att betala dig i BTC. Så hur kan du tjäna pengar med Bitcoin? Gå med i ett sådant program.

Om du har en blogg, YouTube-kanal eller annat konto i sociala medier: gå med i ett krypto-affiliateprogram och dela dina länkar. boom iväg till tävlingarna. 

När du inte producerar innehåll, dela dina länkar med dina vänner och familj och lägg upp dem var du än kan. 

De kommer att tjäna bitcoin och visa dem att de också kan lära sig hur man tjänar pengar med bitcoin.
 
3. Arbetar i bitcoinbranschen

Att arbeta i bitcoinbranschen gar utöver bara monetära värden. Det finns inget bättre sätt att lära sig att tjäna pengar med Bitcoin än att arbeta med Bitcoin. Kostnaden för detta är tid och disciplin. 

Om du kan ta dig tid att förstå krypto och översätta din expertis till kryptovalutaindustrin, då kommer dina kunskaper att vara mycket efterfrågade inom finans- och teknikvärlden.
 
4. Investera i Bitcoin

Det kanske enklaste – men inte mindre ansträngande svaret på frågan ”hur man tjänar pengar med bitcoin” är att köpa och hålla några BTC (eller bara några BTC-bitar). 

Även personer som har köpt mest på varje ATH kommer att tjäna pengar. 

Efter varje topp såg BTC en stor korrigering, det är sant. Men för människorna som höll ut – de kunde betala av sig på nästa cykel. Det är därifrån vinsterna kommer – de höll ut.

Att köpa och hålla på är ganska enkelt om du inte kan grunderna. Du behöver inte lära dig att koda eller lära dig om andra kryptovalutor. Allt du behöver göra är att köpa och hålla bitcoin. För även om du investerar dina pengar via Bitiq är förluster möjliga.
 
5. Tjäna första insättningsbonusar

När du känner dig bekväm med att köpa, sälja, överföra och hålla bitcoin börjar världen av möjligheter att tjäna bitcoin öppnas.

Till exempel, om du bara sätter in och köper BTC på följande börser, kommer du att tjäna mer BTC.