Att bh köpa online

1 juni, 2022

OBS: Denna artikel presenterar i samarbete med Closely

Alla vet att det är svårt att hitta rätt storlek på bh, oavsett om det är i affär eller online. Har du bröst vet du hur obehagligt det kan vara när en butiksförsäljare säger ”håll upp händerna över huvudet så ska jag mäta dig”. Det här resulterar nog ofta i att folk går hem och söker ”bh köpa online”.

För att lyckas med att köpa en bh online behöver du veta vilken storlek du har. Men behöver du verkligen genomlida ett sånt möte med en vänlig, men lite för glad, butikspersonal? Är det verkligen möjligt att hitta rätt utan att behöva visa dig halvnaken för en främling? Här kan du läsa den ultimata guiden till att bh köpa online.

Hitta rätt bh online

Så, efter vår sökning av ”bh köpa online” så får vi fram en hel hög av sajter där man kan köpa bh online. Men hur vet vi vilken storlek som passar? Det var ju det problemet som gjorde att vi vände oss till nätet från första början. Dessutom vet vi inte hur kvaliteten på bh:arna är.

Det finns alltså två problem med att köpa bh online. Det första, och största, problemet är ”vilken storlek passar just mig” och problem nummer två är ”är det bra kvalitet på bh:n?” Dessa två problem är lätta att reda ut och du kan till och med göra det utan att resa dig upp från soffan.

Att hitta rätt storlek

Sättet som bh-storlekar är utformade är att ”bandet” avgör numret i bh-storleken, och kupstorleken avgör numret. För att räkna ut vilken storlek du bör använda så behöver du 1. Mäta bröstkorgen under brösten för att avgöra vilken bandstorlek du behöver, och 2. Mäta bysten där de är som störst för att avgöra kupstorlek.

När du har avgjort vilken storlek du behöver så är det även bra att vara medveten om att storlekar varierar mellan olika märken. Därför är det alltid rekommenderat att kasta ett öga på storleksguiden som de flesta onlinebutiker har. Det kan också vara bra att titta på recensioner för att avgöra om storlekarna är ”true-to-size”.

Mer att välja mellan

Det finns ändlöst med sajter som säljer kläder och underkläder, och sen finns det sajter som bara säljer underkläder. För att få allra bäst kvalitet och passform är det bäst att vända sig till affärer som specialiserar sig på underkläder, speciellt om du är i behov av större bh-storlekar då de flesta vanliga klädaffärer inte har de större bh-storlekarna.

De flesta onlineaffärer har alla storlekar, men det kan vara bra att vara helt säker på att just din storlek finns. Det är nämligen aldrig bra att kompromissa bra passform mot en fin, sexig bh. Däremot är det alltid bättre att välja passform över design, men det är inte alltid lika kul. Det är en annan bra sak med onlineaffärer – mycket större utbud.

Att tänka på när du googlar ”bh köpa online”

Det är bra att tänka på några saker när du handlar online. Försök hitta bilder i recensionerna, där kan du se hur passformen ser ut och om kvalitet stämmer överens med beskrivningen. En annan faktor att tänka på är hur snabbt du behöver din nya bh, frakten kan ta lite tid. Sist men inte minst, ser hemsidan pålitlig ut?

Kvalitet vs. kvantitet

Ett problem med vissa onlineaffärer är att materialet som används inte är av bästa kvalitet. Så du måste kanske välja om du vill ha en bh som sitter som en smäck, eller tre som är jättefina men inte passar alls. En bra bh kostar vanligtvis rätt mycket, men med bra onlinesidor kan du få bra kvalitet utan att spendera alla pengar du har.

Valmöjligheter

En fördel till med att handla online är att det vanligtvis är billigare än att handla i en fysisk affär. Utöver det så har de flesta onlinebutiker erbjudanden och rea som inte gäller i de fysiska affärerna. På så sätt så sparar du inte bara tid, utan också pengar genom att köpa bh online.

Det kan vara lätt att bli överväldigad med alla valmöjligheter som finns. Med ett stort urval så kan man lätt få beslutsångest. Det är viktigt att tänka på att varje person med bröst är unik, så det är bara bra att ha mycket att välja mellan. Då kan du vara säker på att du får något som du verkligen vill ha och som passar dig.

Nästa steg: googla ”bh köpa online”

Efter att ha läst den här guiden så har du all information du behöver för att hitta den perfekta bhn online. Nu kan du, utan att gå in i affär, räkna ut vilken storlek du behöver. Så nu är det bara att vraka och välja bland alla alternativ. Glöm bara inte att mäta bysten först!

Kinamedias nya artiklar direkt till din inkorg

Gör som 764 andra, prenumerera du med.

Translate article

Go toTop