Så hittar du rätt herrkalsonger 2022

17 januari, 2022

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med CasinoSlant

Idag är det enklare än någonsin att hitta bra kalsonger för rimliga priser. Det finns ett enormt utbud hos de allra flesta butiker och du kan enkelt välja något som passar dig och din budget. Den stora mängden alternativ har samtidigt gjort det lättare att bli förvirrad.

Med så många olika alternativ så kan det ibland bli svårt att avgöra vad som faktiskt är värt pengarna. För att göra det lite enklare för dig ska vi därför gå igenom vad man behöver känna till om kalsonger i 2022.

Det finns många olika butiker

Ska du göra det enkelt för dig själv så är det bäst med webbutiker. Det finns många alternativ idag där du kan köpa kalsonger för herr. Hos butikerna kan utbuden ofta skilja sig åt och du hittar därför lite olika varumärken.

Underkläder för män brukar vanligtvis inte vara dyra men det finns undantag när man tittar på dyrare klädesmärken. Om du har en tajt budget bör du undvika dessa och i stället titta efter en budgetmodell med ett rimligare pris.

Bäst är att köpa från svenska butiker. Du får leveransen mycket snabbare och du får tillgång till ett utbud som passar i Sverige. Köper du underkläder exempelvis från budgetbutiker i Asien, får du ofta svårare att hitta den typen av underkläder som man använder här i Sverige.

Så väljer du rätt typ av kalsong

Innan du ens funderar på att köpa kalsonger för herr så måste du först fundera på vad för typ av kalsonger du vill ha. Det finns ganska många idag och det här är viktigt att du väljer rätt modell. Är du nöjd med kalsongerna du har idag så kan det vara bra att köpa liknande.

Det är såklart väldigt viktigt med ordentlig komfort. Dåliga kalsonger kan snabbt göra ont och om materialet är för tjockt så blir det väldigt svettigt. Blir det kallt under våra kalla vintrar så använd hellre underbyxor i stället för att köpa jättevarma kalsonger, under sommartiden kommer du annars få problem.

Det finns bland annat olika typer av boxers och det finns också klassiska kalsonger. Det är i egentligen bara du som vet vad som passar din kropp bäst, så utgå först och främst från dig själv innan du köper något.

Det här väljer andra män

Så vilka kalsonger är egentligen populära i Sverige? Det handlar nästan uteslutande om boxershorts, men andra varianter av boxers kan också vara ganska populära. Det här ser man i webbutiker när man tittar på vilka produkter som är mest populära.

Det betyder däremot inte att vanliga klassiska kalsonger inte alls är populära. De har däremot fått lite av en gubbstämpel, så det är vanligast man äldre män. Tycker du däremot att dessa är mer bekväma så ska du såklart använda dessa, låt inte andra bestämma över din komfort.

När det gäller boxershorts kommer dessa med lite olika varianter och det finns bland annat både modeller med långa ben, och andra varianter som har lite kortare ben. Det är inte nödvändigtvis en som är bättre, utan det beror mycket på hur du vill ha det med stödet.

Kinamedias nya artiklar direkt till din inkorg

Gör som 764 andra, prenumerera du med.

Translate article

Go toTop