Sommarerbjudande: Bok på köpet vid prenumeration på Kinamedia Premium

Efter en överenskommelse med förlaget Historiska Media, har jag nu fått hem ett par lådor med min bok ”De kidnappade Kinasvenskarna” (2018) att dela ut som premie till nya prenumeranter av Kinamedia Premium.

Under sommar och semestertider är det svårare att värva nya prenumeranter än tidigare. Samtidigt är avkopplande bokläsning något som för många är synonymt med semester och ledighet. Därför tänkte Kinamedia slå två flugor i en smäll.

De läsare som tecknar en halvårsprenumeration på Kinamedia Premium kommer därmed få ett exemplar av kritikerrosade ”De kidnappade Kinasvenskarna” på köpet. Erbjudandet gäller sommaren ut, det vill hela juli och augusti, eller så länge lagret räcker.

Boken kostar fortfarande 219 kronor att beställa på Bokus; en halvårsprenumeration på Kinamedia kostar dock bara 200 kronor via Swish. Prenumeration kan även tecknas via Paypal eller bankkonto – läs här närmare om hur det går till att prenumerera på Kinamedia Premium.

Några av de böcker som från och med nu skickas ut till nya prenumeranter av Kinamedia Premium. Gäller hela juli och augusti, eller så långt lagret räcker.

Som prenumerant på Kinamedia Premium får du inte bara en bok samt är med och stödjer svenska journalistik om Kina i en tid då detta behövs mer än någonsin. Du kommer även få Sveriges största nyhetsbrev om Kina med omnejd i din inkorg varje måndag.

I Kinamedia nyhetsbrev summeras den gångna nyhetsveckan kring Kina, genom att ett drygt dussin artiklar inom olika ämnesområden sammanfattas på svenska och sätts i sin rätta kontext.

Se här ett exempel i form av förra veckans upplaga av Kinamedia nyhetsbrev, som garanterar att du inte missar någon av de viktigaste händelserna i utvecklingen kring världens största land.

Nya prenumeranter får inom ett par dagar boken skickad till den adress som uppges i mailet angående prenumeration – porto ingår och inga extra avgifter utöver själva prenumerationen tillkommer.

Glad sommar och välkommen som prenumerant av Kinamedia Premium!