Kom och säg hej på bokmässan i Göteborg!

Detta veckoslut äger den årliga Bokmässan rum mellan torsdag och söndag på Svenska mässan i Göteborg. Jag kommer närvara under samtliga dagar, och delta i en rad samtal och presentationer men anledning av lanseringen av min femte bok.

Det är ju sällan jag är i Sverige och har möjlighet att träffa såväl mina läsare eller kollegor. Men den som planerar att gå på årets bokmässa kan nu träffa mig på följande platser och tider:

* Torsdag förmiddag 10:30-10:45, samtal i Dagens Nyheters monter om situationen för journalister i Kina respektive Mexico. DN:s korrespondent Erik de la Reguera medverkar, samtalet leds av tidningens kulturchef Björn Wiman.

* Torsdag eftermiddag 13:30-14:00, samtal i Expressens monter med anledning av lanseringen av min nya bok. Nordstedts förlagschef Eva Gedin medverkar, samtalet leds av Expressens kulturchef Karin Olsson.

* Torsdag kväll från och med 17:30, mingel i Historiska Medias monter med start 17:30.

* Fredag förmiddag från och med 10:30, samtal med Johan Hakelius i magasinet Fokus monter.

* Fredag eftermiddag 16:20-17:00, samtal om Gui Minhai och det politiska läget i Kina på Stora scenen. Medverkar gör även Jesper Bengtsson (Svenska PEN), Kristenn Einarsson (ordförande International Publishers Association), Svante Weyler (förläggare), Elisabeth Åsbrink (journalist och författare). Samtalet leds av Frida Edman, ordförande för Bokmässan.

* Lördag förmiddag 11:20-11:30, samtal i Nordstedts monter med anledning av lanseringen av min nya bok.

* Söndag förmiddag 11:30-12:00, samtal på Debattscenen om mänskliga rättigheter och handel med Kina. Medverkar gör även Christer Ljungwall, ekonom bosatt i Kina. Samtalet leds av Ivar Ekman från Sveriges Radio.

Jag kommer också ha tid att träffa och tala med folk mellan dessa event. Så om du ska till bokmässan, tveka inte att maila mig på jojje@inbeijing.se