Sommarläsning: Köp ”De kidnappade Kinasvenskarna” signerad, till rabatterat pris!

15 juni, 2018

Sedan min nya bok ”De kidnappade Kinasvenskarna” släpptes i februari har jag inte varit i Sverige, och därmed inte kunnat närvara vid några event för att prata om eller signera min bok.

Med anledning av att jag åker till Sverige nästa vecka, så tänkte jag erbjuda er läsare att beställa ett signerat exemplar av min nya bok för 180 kronor inklusive frakt.

På grund av de höga kostnaderna att skicka saker inom Sverige, med Postnord eller annan aktör, så är det tyvärr svårt att gå ner ytterligare i pris. Men det är i alla fall billigare än via Adlibris, där ”De kidnappade Kinasvenskarna” kostar 224 kronor med frakt!

Det är dessutom enklare att beställa genom mig än via Adlibris/Bokus. Jag kommer ta emot dessa beställningar böcker från och med i dag fram till 1 juli. För att få hem ett signerat exemplar (med önskad hälsning) av min nya bok i början av juli, gör enligt följande:

1) Sätt över 180 kronor till Swish (0730705573) eller Paypal (inbj@inbeijing.se)

2) Maila en skärmdump av överföringen, tillsammans med din postadress till jojje@inbeijing.se. Säg även till om du vill ha någon personlig hälsning då jag signerar boken, antingen till dig själv eller till någon annan om det handlar om en gåva.

3) Boken levereras i början av juli!

”De kidnappade Kinasvenskarna” är den mest detaljerade skildringen av fallen Gui Minhai och Peter Dahlin som finns nedtecknad.

Förutom en noggrann återgivning av hur kinesiska myndigheter kidnappar och fängslar två svenskar, finns även ett avslutande kapitel som visar hur Kinas kommunistparti med morot och piska i ökad utstäckning sprider sin världsbild och sina krav till Sverige och andra länder.

Se till att unna dig såväl spännande som viktig läsning i form av en pappersbok under sommaren, då det för många känns viktigare än någonsin att koppla av genom att koppla ned!

Såhär säger några av Sveriges största tidningar om ”De kidnappade Kinasvenskarna”:

Fram till denna – helt korrekta – slutsats har Olsson effektivt och kunskapsrikt berättat den groteska historien om hur två svenska medborgare, Peter Dahlin och Gui Minhai, bokstavligen rövas bort av den kinesiska diktaturen, hålls i fångenskap och tvingas framträda i parodiska ”erkännanden” i kinesisk tv.

(…)

”De kidnappade Kinasvenskarna” är en lättläst och gedigen genomgång av de senaste årens utveckling i Kina – upplysande just för att den är så brutalt nedslående. (Björn Wiman, Dagens Nyheter)

Från de kidnappade, från dessa två mardrömslika fallstudier, lyckas Jojje Olsson vidga perspektivet till de stora frågor som den hungriga nya stormakten står inför, nationellt och globalt.

(…)

Jojje Olssons nya bok är en koncis uppdatering. Den är väldisponerad, välskriven och har god närvaro. (Göran Leijonhufvud, Sydsvenskan)

Journalisten Jojje Olsson ger en grundlig och modig (efter förra boken ”Det nya Kina – den repressiva stormakten” har han tvingats överge sin tioåriga kinesiska tillvaro) genomgång av Kinas kamp mot kritik och fria röster.

(…)

Det är en oklanderligt underbyggd och energisk bok, utan konstfärdigheter och resonerande vilopunkter, obarmhärtig som en madrasserad cell i ett underjordiskt fängelse: man vill ut till varje pris. (Sven Olov Karlsson, Expressen)

Som av en händelse utkommer i dagarna journalisten Jojje Olssons bok De kidnappade Kinasvenskarna på Historiska media. Det är en oumbärlig redogörelse för den som vill försöka förstå det obegripliga som sker mitt för våra ögon. Hans bok är tätt och snabbt skriven, men vad jag kan begripa både välresearchad och relevant.

(…)

Bokens första del är en skrämmande exposé över vad som hänt de båda männen. Vi får en bild av hur den kinesiska säkerhetstjänsten inte skyr några medel för att ringa in, trakassera och krossa en aldrig så liten människa, som kan upplevas som ett kritiskt irritationsmoment. (Ulrika Knutsson, Göteborgs-Posten)

Olssons vandring i labyrinten av skenrättegångar, framtvingade bekännelser som visas i tv på bästa sändningstid, kidnappningar och dödsdomar, tar sitt avstamp hos Dahlin i hans thailändska exil. Som kidnappningen av Minhai visar, går ingen ”statsfiende” säker, så den kedjerökande Dahlin sover med en kniv under kudden.

Men trots alla de fasansfulla detaljer Olsson levererar med saklig, osmyckad skärpa, så är det mest skrämmande hur omvärlden mumlar samtycke för att inte stöta sig med de nya megaaktörerna. (Ragnar Strömberg, Aftonbladet)

Kinamedias nya artiklar direkt till din inkorg

Gör som 765 andra, prenumerera du med.

Translate article

Kinamedias nya artiklar till din inkorg helt gratis

Gör som 765 andra, prenumerera du med.