Vinn min bok i elektronisk form!

Få läsare av InBeijing har nog missat att min bok ”Det nya Kina” släpps denna vecka. Boken handlar om Kinas politiska, kulturella och samhälleliga utvecklingen på senare tid med fokus på de snart fyra år som president Xi Jinping varit kommunistpartiets ledare.

Boken innehåller tio kapitel som behandlar olika problem. Exempel på ämnen är korruption, utrikespolitik, mänskliga rättigheter samt de ökade spänningarna i Tibet och Xinjiang. Meningen är att berätta för läsare vad som egentligen sker i Kina, och tanken är att såväl nybörjare som rutinerade Kina-kännare ska lära sig något nytt från bokens innehåll.

Marknadsföring kommer givetvis ske från förlagets sida samt i form av recensioner, men jag kommer även anordna ett par tävlingar här på InBeijing där ni läsare kan vinna och samtidigt hjälpa till att sprida ordet om boken!

Jag har skapat en sida på Facebook för ”Det nya Kina” där jag kommer posta recensioner, erbjudanden, tävlingar och annat. Genom att gilla denna sida på Facebook kan ni nu vinna min första bok ”Peking – förändringarnas stad” i elektronisk form.

Många läsare har frågat om denna min första bok som tyvärr inte trycks längre. Men nu har ni alltså möjlighet att vinna ”Peking – förändringarnas stad” som e-bok bara genom att gilla sidan för ”Det nya Kina” på Facebook.

På söndag kommer jag dra två vinnare bland alla som gillar sidan. Om du redan har gillat sidan så är du också redan med i tävlingen!