Betta på kinesisk fotboll – få en bonus

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Bettingstugan

För alla som gillar betting och kinesisk fotboll är det en riktigt bra tid just nu. Försäsongen är i full gång och lagen rustar för en spännande säsong. I slutet av april startar ligan 2022 och det ser faktiskt mer spännande ut än någonsin. Efter två år med segdragna ligor som fått delats in i grupper och där pandemin fått stå i centrum kan vi med tillförsikt se fram emot en mer normal säsong 2022. Där fotbollen och lagen återigen kan få visa upp sig från sin bästa sida inför publik. Många av klubbarna tappade sina utländska stjärnor under pandemin men nu börjar vi se spelare återvända till Kina.

Förra årets mästare Shandong Taishan, med förra Everton och Manchester United spelaren Marouane Fellaini, stod för en imponerande säsong 2021 men kommer i år att få hård konkurrens. Bland annat av nykomlingarna Wuhan Three Town som värvat både brassen Davidsson från Alanyaspor samt rumänen Nicolae Stanciu från Slavia Prag. De hårdsatsar alltså men lär ändå inte blanda sig i toppen. Där nämns mest storlagen Shanghai Port och Beijing Guoan som ofta blandar sig i toppstriden. Shandong Taishan är dock favoriter även i år efter att ha vunnit även cupen. Att vinna dubbeln är ovanligt i Kina även om Guangzhou Evergrande lyckades med detta 2016.

Att följa ett lag, spelare eller en liga är alltid mer spännande när man har något bet i matcherna eller något långtidsspel på spelare eller vinnare av en tabell. Att välja rätt spelbolag kan dock vara svårt i den djungel av bolag som finns och med alla nischade faktorer att ta i beaktning. Men det finns bolag som satsar hårdare på kinesisk fotboll än andra. Unibet, Betinia och Bet365 är sådana bolag som satsar mycket på kinesisk fotboll och här kan man hitta både vinnarspel, topp 3 och liknande odds. Här kan man satsa på flera bolag för att på så sett kunna jämföra oddsen och hela tiden få det högsta som marknaden ger.

Även om vissa bolag är bättre än andra på kinesisk fotboll så har de allra flesta bolag odds till Kinesisk fotboll och därför kan det vara värt att väga in andra parametrar när man väljer spelbolag för sin betting mer än bara utbudet för Kina. Exempelvis fina välkomstbonusar där spelbolagen tävlar om vem som kan ge bäst erbjudande om du väljer deras spelbolag. Här kan vi rekommendera Bettingstugan som rankar samtliga bonusar på marknaden där spelbolagen har svensk licens. Vi kan rekommendera att du väljer ett spelbolag utan konto för att slippa krånglig registrering. Allt som behövs är Bank-ID för att komma igång. Samtliga dessa spelbolag har även Kinesisk fotboll i sitt utbud vilket är riktigt bra för oss som blivit förälskade i Super Ligan.

Så gå in och hitta din bonus och gör dig redo för ännu en säsong av en fantastisk kinesisk liga som går en ljus framtid till mötes igen!