Bild: Pixabay

Bästa sätten att tjäna kryptovaluta

OBS: Artikeln publiceras i samarbete med SEO Simp

Vad är kryptovaluta?

Kryptovaluta är en typ av betalning som kan handlas för produkter och tjänster online. Många företag har skapat sina egna valutor, så kallade tokens, som kan bytas ut mot de varor eller tjänster som företaget erbjuder. Betrakta dem som arkadpoken eller kasinomarker. För att få tillgång till varan eller tjänsten måste du först byta ut faktiska kontanter mot kryptovaluta.

Kryptovalutor fungerar på blockchain -teknik. Blockchain är ett decentraliserat system som organiserar och registrerar transaktioner på flera datorer. Säkerheten för denna teknik är en del av dess lockelse.

Är kryptovalutor en bra investering?

Kryptovalutor kan uppskatta i värde, men många investerare betraktar dem som spekulativa investeringar snarare än genuina investeringar. Vad är anledningen? Kryptovalutor, liksom verkliga valutor, har inget kassaflöde, så för att du ska kunna dra nytta måste någon annan betala mer för valutan än du gjorde.

Detta är känt som investeringshypotesen ”större dår”. Däremot ökar ett välskött företag sitt värde med tiden genom att öka lönsamheten och kassaflödet.

Bästa sätten att tjäna kryptovaluta

Alla går in i kryptovalutasektorn med avsikt att tjäna pengar, men inte alla lyckas. Med de ökande förekomsten av kryptofraud slutar många individer antingen eller faller i någon typ av fälla.

För att vara ärlig, bortsett från det uppenbara sättet att handla, finns det en rad ytterligare sätt att tjäna äkta pengar med kryptovalutor. Som ett resultat beslutade vi att undersöka några av de beprövade metoderna för att tjäna pengar med kryptovalutor; vi upptäckte ganska många, men var säker på att du kommer att tycka att de är ganska anmärkningsvärda. Utan vidare, här är flera metoder för att tjäna pengar med bitcoin just nu.

1: Tjäna kryptokurrency genom att köpa

Köp Bitcoin, till exempel, kan vara så enkelt som att gå till en Bitcoin -bankomat och ta ut kontanter eller kredit. Andra kryptovalutor är å andra sidan inte lika allmänt tillgängliga och kan endast köpas via kryptobörser.

Men det är en sak du bör tänka på: transaktionskostnader.

Transaktionskostnaderna på de flesta onlinebörser justeras i realtid baserat på marknadsrörelser. Och kostnaderna i sig är ganska rimliga.

Bankomater, å andra sidan, är ökända för att ta ut orimliga transaktionsavgifter. Som ett resultat rekommenderas det vanligtvis att köpa Bitcoin (eller andra kryptovalutor) genom börser som Coinbase, Binance eller Kraken.

2: Coinbase Tjäna

Coinbase är mestadels en handelssajt, men den erbjuder också gratis kryptovaluta värd cirka 30 dollar. Plattformens Earn -program erbjuder gratis kryptovaluta i utbyte mot att bara lära sig om kryptovaluta. Du kan för närvarande lära dig om Basic Attention Token (BAT), 0x (ZRX) tokens, Zcash (ZEC), EOS (EOS) och andra kryptovalutor. För att få gratis kryptovaluta, titta på videon, slutföra frågesporten och svara ordentligt på frågorna. Coinbase kommer att kreditera myntet du lär dig om på ditt konto, vilket gör programmet till en utmärkt metod för att få ett brett utbud av kryptokurvor gratis.

Oroa dig inte, om du får frågorna felaktiga förlorar du inte de gratis pengarna. Du kan ta om frågesporten så många gånger som krävs för att klara. För att få de gratis artiklarna måste du först registrera dig för Coinbase, vilket kräver att du anger din identitet och bilder till plattformen. Coinbase rapporterar till IRS och andra myndigheter, så kom inte hit för att söka gratis pengar om du försöker investera i kryptovaluta för integritet.

3: Utbyte Giveaways

Du kan tjäna på att vara i mottagaränden av en kampanjpremie, beroende på vilken kryptovalutaväxling du använder. Binance, världens största börs när det gäller handelsvolym, är det mest kända exemplet på detta.

Binance organiserar regelbundet giveaways av olika slag, främst för sitt inhemska BNB -mynt. Men sådana freebies kräver vanligtvis att du går med på något eller slutför ett visst antal affärer, så du kan hävda att de inte är gratis. Coinbase, en annan av världens största börser, har ett eget giveaway -program. I detta fall erbjuder den blygsamma kryptovaluta -priser för att använda sin instruktionsplattform.

4: Reddit

Reddit är ett välkänt nätverk för sociala medier, och det finns flera metoder för att tjäna kryptovaluta på det. Till att börja med finns det flera subreddits, till exempel r/nano -valuta och r/banano, där etablerade användare är redo att byta ut sin kryptovaluta med nya medlemmar. På r/nanovaluta ger OP ofta bort gratis Nano till alla som kommenterar sin krypto -adress.
Dogecoin -subreddits kan ibland tipsa varandra med Doge. Det finns också en subreddit som heter r/dogecoin beg. Folk lägger bokstavligen sina Dogecoin -adresser och ber om gratis Doge där. Naturligtvis är det ovanligt att hitta någon som är välgörenhet nog att ge främlingar pengar utan anledning, men det kan hända.

5: Staking Cryptocurrency

Staking bitcoin är ett av de mest uppfinningsrika sätten att tjäna gratis kryptovaluta i form av ränta. Även om det kan vara svårt att satsa bitcoin på plattformar som Aave, Compound och Uniswap, finns det sätt att sätta kryptovaluta på börser som Coinbase och Gemini. Dessa webbplatser gör att du kan satsa Ethereum på ETH2-nätverket, vilket är Ethereums uppdatering av bevis för insats. Detta gör det möjligt för användare att tjäna cirka 7% ränta som betalas i Ethereum på sina valutainställningar.

Du måste först gå med i Ethereums satsningskö innan du kan satsa ditt mynt på Coinbase. När du har godkänts kan du börja satsa dina Ether -tokens för att tjäna ränta på din kryptovaluta.