Bild: Pixabay

Glöm inte pausa mellan spelen

OBS: Artikeln presenteras i samarbete med Hey Media Partners

På internet kan man hitta många olika typer av spel. Alla spelare kan hitta många olika att välja mellan, inom den typ av spel de är intresserade av. Utbudet är idag så stort, så även de som inte har stort spelintresse blir lätt lockade.

Det är en god fördel med internets stora utbud, då mer eller mindre ingen står utan alternativ. Många behöver en paus från vardagen, vare sig det gäller en kort eller längre stund. Att stänga ute verkligheten en stund med hörlurar som förstärker känslan av spelvärlden.

Kanske har du redan ett favoritspel där du spelar och kommunicerar med en grupp. Spelet har växt till en samhörighet och de andra spelarna i gruppen har växt till vänner. Vissa dagar hinner du knappt hem från jobbet innan du vill sätta dig framför datorn och umgås med dina likasinnade vänner.

Tiden springer snabbt iväg när spelet är igång och det är inte alltid så lätt att pausa. Även om det låter tråkigt för dig, så är det viktigt att du tar dig tid för att pausa emellanåt. Spelar du flera timmar om dagen, så finns det flera bra alternativ som du kan äta vid datorn och låt ögonen vila på något annat. Kanske ta en titt på länken du såg tidigare under dagen, kvinnor 50 söker män?

Några idéer för korta pauser

Även om du tycker det låter tråkigt med att tänka på att få i sig bra mat med god näring, så tänk på att det även kommer att gynna ditt spelande. Det är ingen myt att näringsrik mat ger dig bättre koncentrationsförmåga.

Här listas några enkla lösningar på mat. Några behöver mer förberedelse än andra:

* 1 eller 2 mackor med smör, ost, tunn påläggsskiva, paprika eller tomat. För mer mättnad, lägg till ett litet salladsblad och ett kokt ägg i skivor.

* En tallrik med lite småplock: 2 ägghalvor med liten klick kaviar eller majonnäs, tunna skivor skinka ihoprullade med paprikaskivor, små tomater med fetaost och lite pesto eller oregano, en näve nötter eller nötblandning.

* Pastasallad som blir mer mättande om man gör en krämig sås till. En sås på creme fraiche och kryddor eller en av de smaksatta varianterna.

* Har du en favoriträtt med pasta eller ris? Ha några portioner redo i kylen, som är färdiga för att värmas upp och avnjutas vid datorn.

* Förbered matlådor. Stek upp mindre bitar av kyckling i stekpanna och tillsätt lök, champinjoner och paprika. Ät med ris och ringla lite sweet chilisås över.

* Undvik i största mån att börja med vanorna att beställa hem snabbmat var varannan dag.

Vila ögonen från rörliga bilder under tiden du äter. Vill du läsa något under tiden, så kanske det kan locka med att utforska IX dating.