Stilinspiration för nya glasögon 2021

OBS: Texten presenteras i samarbete med SmartBuyGlasses

Hos SmartBuyGlasses hittar du världens ledande glasögonmärken tillsammans med högkvalitativa budgetvänliga märken. Shopping där är super enkelt och roligt tack vare de senaste tekniska innovationerna på deras hemsida som att prova glasögonen online. Men låt oss nu ta en titt på de trender som är här för att stanna långt längre än i år för alla glasögonbärare där ute!

1. Klara och Färgglada Ramar – SmartBuy Collection Laurie

Om din garderob är fylld med neutrala delar kan det vara perfekt att addera färg i din look genom att byta ut dina glasögon. Perfekt om du gillar att bli ihågkommen (det stämmer, färg kan göra dig mer minnesvärd). Med dessa SmartBuy Collection Laurie-ramar kan du lägga till färg på mer än ett par eftersom dessa glasögon endast kostar 285kr!

2. Round Metals – SmartBuy Collection Goold

Även om dessa glasögon ser ut som om de skulle vara från ett lyxigt glasögonmärke, är de faktiskt ganska billiga och trendiga. Runda glasögon av metall kommer öka i popularitet under hela året och med goda skäl. De kan höja ditt utseende tack vare sina eleganta metallramar.

Kolla in mer fashionabla designs på SmartBuyGlasses. Glöm inte att lägga till deras zFORT™-teknik för blockering av blått ljus i kassan medan du handlar där. Detta kommer att säkerställa att dina nya glasögon kommer att fungera bra för i år och fortsatt, inte bara ur ett modeperspektiv, utan också i ett skyddande syfte!