Så ordnar du med bra inomhusluft

OBS: Texten presenteras i samarbete med Ventbutiken

Varje dag drar dina lungor i sig miljontals partiklar, varav många är av den smutsiga sorten. Samtidigt behöver människor ren luft för att känna sig pigga och må riktigt bra. Utomhus renas luften som bekant till viss del av växter – men inomhus måste man själv försöka göra vad man kan för att förbättra luftkvaliteten.

Bra inomhusluft är viktigt av flera anledningar. Torr luft kan lätt irritera luftvägarna, särskilt för personer med astma eller allergier. Detta gäller särskilt under vår och sommar, då personer med pollenallergi lider av all pollen som då flyger omkring i luften.

Ventilation och rena luftfilter är effektiva metoder att ordna med ett bättre inomhusklimat. I takt med medvetenhet om vikten av bra luft inomhus, har dessa produkter blivit allt mer utbredda och lättillgängliga.

Ventbutiken.se levererar ventilationsfilter och luftfilter till såväl fastighetsägare som privatbostäder. Företaget erbjuder även service till alla som behöver byta filter till sin ventilation.

Det går även att prenumerera på ventilationsfilter via Ventbutiken, där man som prenumerant själv kan välja hur ofta man vill ha nytt filter. Detta innebär samtidigt att man inte glömmer bort när det är dags att byta filter, utan bara behöver göra det så fort ett nytt ventilationsfilter levereras hem.

Företaget har ett stort sortiment av ventilationsartiklar, och utöver detta ett fördjupat kunnande och en känsla för service. Ventbutiken startades 2005 och bedrivs i dag i företaget Ventilationsbutiken i Sverige AB. Med åren har verksamheten utvecklas, och kan i dag erbjuda en en bekväm köpupplevelse från beställning till leverans.

Företaget samarbetar med Sveriges största tillverkare av ventilationsfilter, och erbjuder tusentals olika standardfilter. På hemsidan går det att se på hela sortimentet, samt klicka in sig på de olika underkategorierna. Förutom filter finns bland annat luftfuktare, luftavfuktare, komfortkyla, rökgasfläktar och ventilationsaggregat till villor.

Som en garanti för alla sina kunder, följer Ventbutiken distansavtalslagen vad gäller ångerrätt och hantering av transportskador.

Det har aldrig varit enklare än i dag att investera i ett bättre inomhusklimat för din egen och andras hälsas skull, oavsett om du är företagare, fastighetsägare eller privatperson!