Ett komplett tryckeri med snabba leveranstider i Stockholm

OBS: Texten presenteras i samarbete med Wasa Grafiska

Det svåraste momentet när man ska beställa tryckta produkter, är ironiskt nog ofta inte att designa det som ska tryckas. Istället kan det vara svårare att välja ett tryckeri, då skillnaden mellan olika tryckerier där ute på marknaden är väldigt stor.

En av de främsta anledningarna till detta är att många grafiska företag är nischade på bara en liten del av branschen.

Detta gäller dock inte Wasa Grafiska, ett tryckeri i Stockholm som trots sin ringa storlek har erfarenhet av såväl blytyper som printade bilddekorer.

Dessutom tillverkar tryckeriet nästan alla produkter i de egna lokalerna, med en egen produktionskedja från originalarbete till tryck och efterbehandling. Det ger en flexibilitet gällande leveranstiderna; det ger möjlighet att som ett av få tryckerier i Stockholm trycka upp ett par hundra visitkort och leverera dessa inom en timme.

Wasa Grafiska har funnits i Stockholm i över 45 år och räds inte för att beskriva sig som ett ”komplett tryckeri”. Om du som företag är på jakt efter visitkort, broschyrer och affischer i form av så kallade rollups, så räcker det att höra av sig till ett enda tryckeri snarare än att vända sig två eller tre stycken olika.

Tryckeriets kunder varierar från reklambyråer till privatpersoner och företag av olika storlekar. Givetvis kan Wasa Grafiska även hjälpa till med design och originalframställning. Detta innebär exempelvis att en kund som ska på en mässa eller utställning här kan erbjudas en hellösning.

Kort sagt så är ingen order för liten, för stor eller för snabb för Wasa Grafiska – dessutom är en offert alltid gratis, och enkel att få direkt via nätet!