Skapa din egen personliga canvastavla

OBS: Texten presenteras i samarbete med BestCanvas.se

I en tid då fotografi blivit digitalt förpassas allt fler bilder till byråladan eller hårddisken. Förr i tiden ramades fotografier däremot ofta in och användes som dekoration på väggar och hyllor. Ny teknik gör det nu möjligt att kombinera gammalt och nytt med en personlig touch, genom att billigt och enkelt göra canvastavlor av dina viktigaste och mest betydelsefulla digitala fotografier.

BestCanvas.se, som redan har över 40 000 nöjda kunder, ser till så dina canvastavlor är färdiga för leverans inom 24 timmar. Det behöver heller inte kosta skjortan, då tavlor just nu går att beställa från 44 kronor.

Under beställningen kan en rad olika val göras, som får din tavla att bli mer personlig. Det går exempelvis att få sina bilder uppdelade i två, tre eller fyra tavlor att sätta upp bredvid varandra, som ett konstverk helt i din egen smak.

Det låga priset och de många valmöjligheterna innebär inte heller några brister i kvaliteten. Alla dukar trycks med så kallat randlöst tryck, vilket innebär ett tryck som är 2,5 centimeter bredare än ramen på varje sida, så at de kan monteras på ramens baksida.

I priset ingår även ramar. Även här finns flera valmöjligheter. Standardramen är en kilram gjord av gran med en tjocklek på två centimeter. Den är inte bara miljövänlig, utan också så lätt att det bara behövs en eller två spikar för att sätta upp tavlan på väggen.

För den som vill ha något med mer gallerikänsla går det att välja XXL, en högkvalitativ ram av gran som är fyra centimeter tjock, och därför även klarar av stora och mer uttrycksfulla format.

BestCanvas.se använder lägger även stort fokus på utskriftskvalitet, med varumärkesbläck från HP. Det ger vackra färger och bra bildskärpa, samtidigt som färgen är helt fri från lösningsmedel och därför inte farlig för allergiker eller barn.

En canvastavla är därmed utmärkt som en exklusiv present, fin nog för såväl bröllop som födelsedagar. Ge dig själv eller en vän något personligt och unikt – med rabattkoden INBEIJING10 får du dessutom 10 procent rabatt på hela sortimentet!