Unna dig en riktigt skön kontinentalsäng

OBS: Texten presenteras i samarbete med Nordiskarum.se

Du kommer spendera en stor del av ditt liv i sängen. Dessutom är bra sömn nyckeln till såväl god hälsa som gott humör och den energi som behövs för prestation i vardagens olika sammanhang. Det är därför klokt att investera i en riktigt skön säng.

Kontinentalsängar är kompletta sänglösningar som består av tre lager. En resårkärna i botten, en resårmadrass i mitten och en bäddmadrass högst upp. Tillsammans ger detta maximal komfort, och möjliggör även individuell anpassning. Det går exempelvis att han en fast och en mjuk sida på i samma säng.

På Nordiska rum finns ett brett sortiment av kontinentalsängar för omgående leveranser till låga priser och fri frakt. Sängarna, som köps direkt från fabriken, har dessutom alltid 10 års garanti som täcker ram- och fjäderbrott.

Särskilt populära är de sängar som erbjuds med sänggavel, det vill säga en så kallad ”klassisk gavel” som ger hela sovrummet en lyxig känsla. En sådan gavel placeras mot väggen, och gör att man även kan sitta upp i sängen bekvämt med tillhörande ryggstöd. Sängar med gavel från 120 cm upp till 180 cm finns att köpa på Nordiska rum.

En annan fördel med kontinentalsängar är att de ofta är upphöjda en bra bit från marken, vilket skapar ett extra förvaringsutrymme under sängen. Därför erbjuds tillhörande lådor till flera av sängarna, som innebär att de genast kan användas i detta syfte.

Andra tillbehör som går att få med din nya kontinentalsäng är bord vid sidan av sängen, eller sängförvaring i form av boxar som ställs vid sängens slut, där kuddar och täcken och överdrag kan placeras.

En investering i en kontinentalsäng innebär alltså inte bara avkastning i form av bättre sömn. Den ger samtidigt också hela ditt sovrum en ny och modern känsla, och är dessutom funktionell för förvaring.

Ta därför en titt på Nordiska rums utbud av dessa sängar, som även levereras med 365 dagars öppet köp och fri retur.