Världens fotbollsligor drar igång igen

OBS: Texten presenternas i samarbete med LÅ Webbyrå AB

Stora delar av världen har stannat upp under coronakrisen. Sport och underhållning är inget undantag. Tvärtom så har de flesta sportevenemang och tävlingar av förklarliga skäl stängts ner helt, inklusive världens fotbollsligor med miljontals tittare på tv och idrottsanläggningar världen över varje vecka.

Men nu har dessa ligor börjat dra igång igen. Nu i veckan lyckades exempelvis Liverpool håva hem segern i engelska Premier League för första gången på tre årtionden, vilket ledde till galet firande på gator och torg ända in småtimmarna.

Det är tydligt att världens fotbollsfans, eller för den delen alla som är intresserade av sport, har saknat de stora ligorna och den spänning de skänker i vardagen. Nu är det förvisso inte möjligt att se matcherna live, då arenor på grund av smittorisk ännu inte tillåter stora mängder åskådare.

Däremot går det utmärkt att följa fotbollsmatcherna på tv, och istället addera lite extra spänning genom att satsa en slant på sitt favoritlag eller det resultat man tror matchen kommer sluta. I detta syfte kan det också vara på sin plats att få en bra översikt över de bonusar och erbjudande som nu finns, när spelbolagens aktiviteter gått på halvfart under flera månaders tid.

Dagensbetting.se hjälper spelare att hitta de bästa oddsbonusarna, som bland annat innebär att spelbolagen dubblar din insättning till ett visst belopp. Dessa pengar måste sedan omsättas ett visst antal gånger innan de kan tas ut, men innebär icke desto mindre en möjlighet till större vinster.

Erbjudanden likt dessa är ytterligare en anledning att använda sig av flera spelbolag än bara ett. Andra anledningar till detta är att olika spelbolag är bättre på olika sporter, vad gäller allt från utbud till de odds som erbjuds på enskilda matcher.

Nu när Premier League är avgjort, så frågar sig många fotbollsfans vem som kommer vinna spanska La Liga. Ärkerivalerna Real Madrid och Barcelona ligger i skrivande stund på precis samma poäng, med bara sju matcher kvar att spela. Vad är oddsen för det lag du tror blir seriesegrare?