För studenter som vill ordna extrajobb och få jobberbjudanden efter examen

OBS: Texten presenteras i samarbete med Meet a student

Som student är det alltid viktigt att tänka ett steg i förväg, särskilt om man vill kunna välja mellan roliga och intressanta jobb i framtiden. Förutom att bara gå till och göra sina läxor samt få bra betyg, är det också viktigt med erfarenheter och att skapa kontakter för att få bra jobberbjudanden.

Meet a student är en plattform som kan ordna allt detta och ännu mer. Här kan man skapa en profil som sedan kan kopplas samman med attraktiva företag för att hitta traineepositioner samt heltidsjobb eller extrajobb. Användare får tar del av unika jobberbjudanden från företag som alltid letar efter ambitiösa studenter.

Sammankoppling med olika företag sker delvis med hjälp av ett personlighetstest baserat på teorin Big Five som användare kan göra gratis. Den sker också genom att användare kan ladda upp studieresultat och andra färdigheter, för att söka till obegränsat antal jobb helt utan begränsningar.

Det går också att kommunicera med företag eller andra studenter som redan jobbar där, angående exempelvis vilka kurser som är relevanta för att söka ett visst jobb eller hur det är att jobba på för ett visst företag. Kanske går det till och med att skriva sitt exjobb åt en potentiell arbetsgivare man finner intressant?

Meet a student erbjuder också karriärstips om allt från att skriva CV till att prestera under intervjuer. Som student är det också många som undrar hur lönesamtal går till, samt hur LinkedIn kan användas på mest effektiva vis.

Kort sagt så är Meet a student en välbehövlig och kostnadsfri tjänst för många studenter, i en tid av ekonomisk osäkerhet då andelen unga arbetslösa ökar.

Ta chansen att snabbt enkelt få kontakt med företag som H&M, Spotify och Deloitte, samt möjligheten att tala med andra studenter som jobbar för dessa och andra multinationella storbolag.