Låt en ledande SEO-byrå optimera och locka besökare till din hemsida

OBS: Texten publiceras i samarbete med Hjalmar & Company

Internet har blivit vår tid viktigaste verktyg för många företag att synas. Hemsidor lockar kunder, skapar kontaktnät och vidareutvecklar affärsmöjligheter. Men sidorna gör ju inte särskilt stor nytta om ingen besöker dem. Samarbete med en SEO-byrå kan dock dra betydlig trafik till din hemsida och åstadkomma allt detta.

SEO står för Search Engine Optimisation, vilket på svenska översätts till ”sökmotorsoptimering”. Det handlar, förenklat sagt, att genom olika metoder och tekniker få en hemsida att synas så högt upp som möjligt i resultaten vid sökningar i sökmotorer. Experter kan arbeta med att göra ändringar i de faktorer som sökmotorernas algoritmer tar hänsyn till när denna rangordning görs.

Hjalmar & Company är en ledande SEO-byrå med kontor i Stockholm, som med personligt engagemang samarbetar med företag över hela Sverige. Byråns sökmotorsoptimering inkluderar on page-optimering, vilket innebär publicering av relevant innehåll för olika sökfraser, samt placerandet av viktiga nyckelord högt upp på sidan.

Andra viktiga faktorer för denna slags optimering innefattar länkarbete samt SEO-tekniker som jobbar löpande med att förbättra sidans synbarhet.

Hjalmar & Company är Google Partner, och erbjuder även tjänster gör Google Ads. På detta område gäller det att nå potentiella kunder och besökare i rätt ögonblick vid rätt sökning, med annonser som är lockande nog för att göra så många besökare som möjligt till kunder.

Detta sker genom en startprocess som analyserar befintliga kunders sökbeteenden, för att sedan bygga upp en dynamisk struktur efter affärsmål. Kampanjer och annonser kan sedan utformas efter en grundlig analys av sökord. Processen sker löpande, med resultatrapportering och hantering av all administration.

Byrån erbjuder också design och skapande av hemsidor, för den som verkligen behöver börja från scratch. Paket och priser ser olika ut beroende på storlek och verksamhet. Från små hemsidor med begränsat antal undersidor, till helhetslösningar som inkluderar e-handel.

Ta en titt på de olika tjänsterna genom att besöka Hjalmar & Companys hemsida, och testa gratis hur din hemsida syns på Google i dagsläget!