Bästa råden för Dota2 e-sport betting

OBS: Texten presenteras i samarbete med Michael Baker

Dota2 esport betting är massivt och det är inte heller konstigt. Dota2 är en av de större onlinespelen och har lockat miljontals spelare från hela världen. Just esporten har också blivit enorm då vinstsummorna ligger på stora miljonbelopp. Det betyder däremot inte att det bara är att ge sig in och börja satsa på matcherna i Dota2 esport betting.

Det finns en hel del att hålla koll på om du ska börja med det. Som tur är så handlar det inte om något jättesvårt och du kan ganska snabbt lära dig tillräckligt för att göra din första insats. Nedan kan du läsa om allt det grundläggande du behöver veta innan du börjar spela och satsar dina egna pengar på matcherna.

Spela Dota2 först

Innan du börjar med dota2 esport betting är det bäst att själv prova på spelet. Det är gratis så du behöver inte lägga ned en endaste krona för att komma igång. Genom att själv spela det så får du chansen att lära dig mer om spelet, reglerna och strategierna. Det är inte svårt att komma igång med sin första match och det kommer att göra det enklare att göra insatser inom betting.

Du kan också titta på videos via YouTube eller livesändningar på Twitch. Genom att göra det kan du lära dig mer om spelet direkt från proffsen som redan är aktiva professionellt inom esporten. Det här är alltså ett utmärkt sätt att lära sig mer så att man kan göra mer insatta beslut när man ska satsa pengar på matcherna.

Välj en legitim sajt för dota 2 esport betting

Innan du börjar lägga ned pengar på spelet är det däremot viktigt att du faktiskt börjar spela på en legitim sajt. Det finns gott om sajter att registrera dig hos för Dota2 esport betting, men inte alla är utmärkta alternativ att spela hos.

Det finns som sagt flera alternativ men exempelvis Bethard eller GG.bet är båda två populära alternativ i Sverige som erbjuder förmånliga insatser och bra odds för Dota2. Det finns också bra bonusar att hämta hos dessa sajter för den som vill få ut mer för sina pengar. På så vis kan du lära dig mer om hur insatserna fungerar och vad du bör tänka på, men utan att riskera alla dina egna pengar. Det finns även andra alternativ, men dessa två är bra sajter att kika på för nybörjare.