Flyttkaos och röra

OBS: Texten presenteras i samarbete med Boxbe

Den stora flyttdagen närmar sig och antagligen är ditt hus eller lägenhet upp och ner vänt vid det här laget. Saker skall rensas ut från flera år tillbaka. Det kan handla som saker som man samlat på sig utan att ens tänka på. Om du dessutom skall flytta ihop med en ny sambo kan röran i huvudet vara ännu större.

Vad kan man behålla för att bidra med i det nya hemmet? Allt detta skall givetvis ner i kartongerna, och resten skall på något sätt säljas, lämnas till välgörenhet eller lämnas till en återvinningsstation. Arbetet är onekligen omfattande, och faktum att detta löper parallellt till ordinarie, skola, arbete eller att ta hand om familjen är nästan vansinnigt.

Mindfullness

Om du någonsin tränat eller utövat mindfullness så kanske du redan bemästrar förmågan att hålla dig balanserad i sinnet. Hur som helst kan detta vara en utmanande period för att behålla balansen i ditt välmående. Många stressande faktorer kan påverka och arbetet verkar plötsligt ofta mer omfattande än vad man först har trott. För att bevara ditt välmående rekommenderar vi att du anlitar den hjälp du kan. Särskilt när det gäller flyttstäd så kan detta vara en krävande extra kläm på ett redan utdraget hårt projekt. Tillåt dig själv att njuta av ditt nya hem när flytten är över, och överlåt det tuffa arbetet med flyttstädningen i våra händer.

Att jämföra firmor

Djungeln av olika firmor för flyttstädning kan vara överväldigande och det kan vara krävande att hitta rätt firma www.flyttstädfabriken.se för just dig. De som har bäst pris, kanske inte är bäst totalt sett. Frågan är vilket företag som ger dig mest valuta för pengarna. Ibland kan en del företag ha dolda kostnader som slås på slutpriser. Vi kan garantera att vi inte har några dolda kostnader. Tvärt emot erbjuder vi en helt transparent och tydlig prislista med fasta priser. Du kan enkelt se vad du betalar för.

Vad är inkluderat i flyttstädningen

Vi ser till att ha med oss all städutrustning som krävs för att utföra vårat jobb. Det behöver du inte tänka på. Vi ser även till att ta oss hem till dig, oavsett var i Stockholm du har huset eller lägenheten. Vi går in på detalj i städningen. I köket tvättar vi exempelvis även taket och ventilationen. I varje rum rengör vi lister och utrymmen bakom element och säkerställer att allt är perfekt inför de kommande ägarna.

Välkommen till det nya hemmet

Efter flytten är avklarad så kan du äntligen slå dig ner i det nya hemmet. Med oss i full fart med flyttstädningen så återstår det bara att packa upp för dig och inreda ytan mellan dina nya väggar. Du gör ditt hem i din egen stil och kan förbereda för en ny episod i ditt liv. Nya minnen och en ny start på vad som är. När vi är klara med städningen hör vi av oss för en överlämning av nyckeln och du kan komma när du vill inom angiven tid för att godkänna vårt slutliga resultat.