Prisvärda kontorsplatser i Solna via Hagalunds kontorshotell

OBS: Texten presenteras i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Många företagare, entreprenörer och kreatörer saknar i dag en givande och inspirerande miljö att arbeta i. Att hyra en kontorsplats blir en allt populärare lösning. Miljö, flexibilitet och människorna runt omkring är faktorer som kan göra stor skillnad.

Hagalunds Kontorshotell är ett av de mer prisvärda alternativen för kontorshotell i Stockholm. Lokalerna är belägna i Solna, på nära avstånd från såväl Odenplan som Stockholm City. De minsta rummen börjar från 2 500 kronor i månaden, med kort uppsägningstid och många extra saker på köpet.

I priset ingår nämligen bland annat internet, scanner, skrivare, pakethantering, kaffe och färskt frukt. Lokalerna har även konferensrum och mindre mötesrum. Det finns även goda parkeringsmöjligheter för hyresgästerna, och givetvis är lokalerna säkra med larmsystem och övervakning av vaktbolag.

Hagalunds kontorshotell skräddarsyr lösningar utifrån kundernas behov och önskemål. Rum erbjuds i fyra olika storlekar, från 5-9 kvadratmeter upp till 20-62 kvadratmeter. Ambitionen är att erbjuda full service. De företag som växer eller expanderar kan enkelt hyra ett större rum. Om behovet av yta minskar går det precis lika bra att byta till ett mindre rum.

På detta vis, med marknadens bästa hyror, kan du spara såväl tid som pengar. Ett kontorshotell är så mycket mer än bara själva lokalerna. Hagalunds kontorshotell strävar efter att erbjuda kontorsplats och nätverk i ett, genom många öppna och gemensamma ytor där man kan träffa och byta erfarenheter och idéer med en mix av kreativa människor.

Hagalunds industriområde, där lokalerna är belägna, ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Det går enkelt att ta sig dit antingen med SL-buss eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Sankt Eriksplan och Odenplan.

I området finns gott om lunchrestauranger, butiker samt även träningsmöjligheter. Mall of Scandinavia ligger bara fem minuter bort med bil.

Via Hagalunds kontorshotells hemsida går det enkelt att ta kontakt och boka en visning!