Toppmoderna kontorshotell i Stockholm och Göteborg med Convendum

OBS: Texten presenternas i samarbete med Convendum

Många entreprenörer, frilansare och företag har ofta svårt att hitta en prisvärt kontor i tider då hyrorna i storstäder stiger snabbt. Då kan Convendum vara till stor hjälp.

Företaget kan skräddarsy lösningar utifrån entreprenörer och företags behov, oavsett hur stort eller litet företaget är. Privata och låsbara kontor finns tillgängliga i flera storlekar. Utrustningen inkluderar höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och förvaringsmöjligheter

Convendum erbjuder co working space med modernt utrustade lounges, fullt utrustade mötesrum, privata kontor och förstklassig service i centralt läge i Stockholm och Göteborg.

I Stockholm har Convendum exempelvis lokaler på adresser som Vasagatan, Strandvägen, Regeringsgatan och Biblioteksvägen. Lokalerna är bemannade från klockan 08 till 17. I Göteborg har Convendum toppmoderna kontor på sju våningar, inklusive takterass med utsikt över Avenyn.

Genom att teckna ett medlemskap kan man få tillgång till Convendums co working spaces dygnet runt året om – inte bara i Stockholm och Göteborg utan snart även på Mallorca, där co working spaces kommer öppna om ett drygt år i lokaler från 1600-talet!

I medlemskapet ingår bland annat ett personligt skåp, gym, trådlöst internet, utskrifter och frukost varje vardag. Vid behov går det också att boka konferensrum eller lägga till privat kontor. Café, musikstudios och showroom finns också i lokalerna.

Givetvis finns också möjlighet till spännande spontana möten och samverkan med andra medlemsföretag i Convendum. Bland dessa medlemmar märks bland andra Wallenstam, Skandiamäklarna och Unites Screens.

Vid sidan av corworking, håller Convendum dessutom på att utveckla det spännande konceptet “co living”. Man kommer snart kunna erbjuda fullt möblerade lägenheter i premiumsegmentet för företag och den privata sektorn i Stockholm. Det handlar om en slags hybrid mellan hotell och lägenhet.

Via hemsidan går det att boka en visning av Convedums lokaler, och få information om vilken service som erbjuds. På hemsidan går det också att ställa frågor direkt genom att chatta med företaget. Ta en titt redan i dag!