Modetips för särskilda tillfällen

OBS: Texten presenteras i samarbete med Suman Kabeer

Vad gäller festliga tillfällen, så har kvinnor jämfört med män många fler valmöjligheter av plagg och stilar. Trots att den manliga modeindustrin utvecklas fort, så tenderar kvinnor att ha ett bredare sortiment för mode och kläder.

Detta finns plagg och stilar för alla tillfällen. Och det några klädesplagg som ger en extra festlig känsla att bära. Klädsel kan vara en viktig krydda i vardagslivet, eller för att dra till sig intresse från andra modeintresserade personer bland en samling främlingar.

Naturligtvis har varje person olika smak, vilket innebär att några av klädesplaggen nedan kanske inte passar alla. Men att välja rätt festklänning kan vara början på en riktigt lyckad kväll.

Läs vidare för att lära dig vilka kläder som kan framhäva din skönhet eller personliga stil!

1) Höga strumpor

Ja det stämmer. Något så enkelt som ett par svarta eller gråfärgade höga strumpor med en kort kjol kan räcka för att dra till sig uppmärksamhet. Tänk på det här sättet: du gömmer en vacker del av dina ben samtidigt som du visar en del av din vackra hud.

2) Kjolar

Många föredrar korta kjolar, och skulle till och med säga att ju kortare desto bättre. För många innebär en kort kjol en känsla som gör att man känner sig attraktiv.

Men många kvinnor föredrar även långa kjolar. Även dessa kan framhäva din figur om de har en riktigt bra passform, eller bäras löst för att framhäva andra mer individuella stilar.

3) Tanktops

En tanktop eller ett linne fungerar bra för att framhäva axlar och armar, särskilt tillsammans med en fin solbränna om sommaren. Detta ger samtidigt en avslappnande och ledig känsla som fungerar bra såväl alldagligt som när klädkoden är ”smart casual”.

4) Klänningar

Klänning är ett plagg som får många att känna sig redo för varje tillfälle. Oavsett vilken typ av klänning det finns få plagg som har en lika elegant, feminin och vacker glamorös look. JJ’s House är en sida där det går att hitta alla sorters olika klänningar.